POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV GORANA DŽONIĆA: Sudiće mu se za MONSTRUOZNO ubistvo, a ONI SU OSLOBOĐENI krivice! 

Nepravnosnažnim rešenjem Višeg suda u Nišu danas je potvrđena optužnica protiv okrivljenog Gorana Džonića iz sela Moravac zbog krivičnog dela teško ubistvo.

On će se teretiti na sudu da je učestvovao u ubistvu tročlane porodice Đokić iz Aleksinca 26. na 27. septembra 2021. godine. Tada su ubijeni njegov brat Goran(57), njegova supruga Gordana (56) i njihova ćerka Lidija(25).

Tročlana porodica je oteta kod sela Moravac, a onda je odvedena na mesto Dudine bare u Moravcu gde je mučki ubijena iz pištolja i spaljena.

Prema optužnici on će se tertiti i za nedozvoljeno držanje i nošenje oružja. Ovom optužnicm je oslobođen njegov sin Stefan Džonić.

– Odlučeno je da nema mesta optužbi po optužnici Višeg javnog tužilaštva u Nišu 8КT 141/21 od 07.10.2022. godine u odnosu na okrivljenog S. DŽ. iz sela Moravac, opština Aleksinac i da se obustavlja krivični postupak protiv okrivljenog S. DŽ. iz sela Moravac, opština Aleksinac zbog krivičnog dela teško ubistvo u pomaganju iz čl. 114. st. 1. tač. 11. u vezi tač. 5. i čl. 35. КZ u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i drugih eksplozivnih materija – naveo je Viši sud u Nišu u svom saopštenju.

Ova optužnica je dva ili tri puta slata na potvrdu Višem sudu, a tek danas je ona i usvojena.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare