PROBLEMI U RAJU! Zvezdan besan na Anđelu: Nećemo izdržati ni DESET DANA! (VIDEO)

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić nalaze se na Rajskom ostrvu, a Slavnić je odlučio da joj skrene pažnju na stvari koje mu smetaju i izbacuju ga iz koloseka.

– Ako se ovako budeš ponašala, izdražćemo deset dana. Znam da ćeš se izbrecati za crnim stolom, a onda ćeš me dovesti u situaciju da izađem odavde. Mogu da prihvatim kako se osećaš, ali ne mogu da shvatim da se to na mene odražava. Nikada nisam tebe okrivio zbog svog nezadovoljstva. Radiš loše stvari. Kada se žena oseća loše, ona traži pažnju i nežnost, kod tebe to nije slučaj. Nemoguće je da sam ja razlog tvog nezadovoljstva. Meni sve to ne ulazi u glavu. Dolazim u situaciju da se sklonim od tebe. Mnoge stvari kapiram, ali ne i tebe. Prošao sam ulicu, velike ljubavi i mnoge nedaće, nagledao sam se svega. To što radiš, kosi se sa zdravim razumom. Juče si stala uz mene, što me je kupilo, ali si danas već drugačija –rekao je Zvezdani dodao:

– Bila si juče u toku dana ovakva. Videćemo da li ćeš se promeniti. Voleo bh da grešim. Rekao sam ti ono što mislim, a znam da se ne varam. Znam da ćeš ovako funkcionisati – rekao je Zvezdan.

– Odakle ti znaš? – upitala je Anđela.

– Znam, ja sam živeo u duplo manjem prostoru od ovog sa razumnim ljudima. Ne grešim kad su te stvari u pitanju. Ukoliko nisam naspavan, to ne utiče na moju želju da te češkam ili mazim, u granicama koje nam trenutno to dozvoljavaju. Neke stvari mi nisi pokazala. Nisam osetio nikakvu promenu u načinu komunikacije sa mnom. Došli smo ovde, ti imaš na svaku moju reakciju, koja je u potpunosti bezvezna – rekao je Zvezdan.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare