INDI UKLONILA SA INSTAGRAMA SVE SLIKE SA MUŽEM! Aradinovićka povukla šok potez! Pevačica progovorila o RAZVODU! 

Pevačica Indira Aradinović Indi obrisala je s Instagram profila sve fotografije sa suprugom. Zbog ovog njenog poteza, ali i zato što se nigde u javnosti ne pojavljuje s njim, počele su na društvenim mrežama da se nižu komentari da se razvela samo dva meseca nakon venčanja.

Ona, s druge strane, tvrdi da je s njenim brakom sve u redu i kaže da ne zna zbog čega su počele da kruže takve priče.

– Nisam se razvela, ne znam o čemu je reč. Ako se ikada budem razvela, saznaćete prvi – rekla je Indi kroz osmeh.

Ona je ranije objavljivala fotografije sa suprugom, ali o njemu nije previše pričala. Znalo se da je iz Kragujevca, a da živi u Danskoj. Venčanje je bilo daleko od očiju javnosti uz prisustvo samo najužeg kruga njihovih porodica.

– Ne osećam se kao mlada, nevesta, jer sam ja žena u zrelim godinama. Za mene brak nije isti kao u onom periodu kada sam imala 20 godina. Udala sam se za čoveka koga volim, a da li će biti onaj pravi – vreme će pokazati. Nisam bila u venčanici, bila sam u haljini koja je svečana, za ručak povodom vencanja – pričala je Indi, koja i pored toga što j euklonila sve fotografije sa suprugom drži prezime Đurđević, koje je dodala svom devojačkom.

Indi je svojevremeno otkrila i zašto je za razliku od njenih brojnih koleginica skrivala svoju udaju.

– Nisam jedva čekala već mi se desilo. Nisam neko ko je sebe video kao ženu i majku, ja sam umetnica, već mi se dogodilo. Ne kačim detalje jer je to nešto intimno i moje. Bilo je čudno, lepo, uzbuđeno, bilo je tu raznih emocija. Taj dan su se naše porodice i upoznale, mislim da je to jako lepo. Zanimljivo je i drugačije, dosta je bilo spontanosti. Ništa se nije radilo za druge, sve je bilo intimno i lepo – izjavila je Indi.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare