IMA TRI USLOVA! Mbape ucenio PSŽ, MORAJU DA MU ISPUNE OVE ŽELJE DA GA ZADRŽE U KLUBU! 

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape saopštio je čelnicima šampiona Francuske da će i naredne sezone igrati za klub iz Pariza ako prodaju Nejmara, smene trenera Kristofa Galtijea i angažuju pojačanja u napadu, prenosi španski „Okdiario“

Mbape je u maju ove godine produžio ugovor sa šampionom Francuske do juna 2025. godine iako je imao ponudu da nastavi karijeru u Realu. 

U međuvremenu pojavile su se informacije da je francuski reprezentativac nezadovoljan situacijom u PSŽ-u i da ponovo razmišlja da promeni sredinu iako mu je rukovodstvo kluba iz Pariza ispunilo sve zahteve.

Mbape je čelnicima PSŽ-a postavio tri nova uslova ako žele da i naredne sezone igra za ovaj klub. Prvi uslov je da PSŽ na kraju sezone proda Nejmara, pošto je Mbape u lošim odnosima sa brazilskim fudbalerom. Drugi uslov je odlazak trenera Kristofa Galtijea, pošto Mbape želi Zinedina Zidana na klupi ‘svetaca’.

Francuski fudbaler je na kraju zatražio od čelnika kluba zvučna pojačanja u napadu, koja bi mogli da se uklope sa Mbapeom i Mesijem. 

Mbape želi da jedno od pojačanja bude kapiten Totenhema Hari Kejn, navodi „Okdiario“. 

Napadač je sa reprezentacijom Francuske osvojio drugo mesto na Svetskom prvenstvu u Kataru, a bio je najbolji strelac Mundijala sa osam golova. On je u dosadašnjem delu odigrao 20 utakmica za PSŽ i postigao je 19 golova.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare