ANĐELA I ZVEZDAN ZAVRŠILI NA STUBU SRAMA! Zorica Marković nikad brutalnije o Slavniću, a onda se dotakla ZADRUGARKINE PROŠLOSTI 

Tokom podele budžeta Zorica Markovićkomentarisala je sve cimere, a tom prilikom prokomentarisala je i odnos Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić.

– Zvezdan je držao do sebe, govorio je da niko ne može da zameni njegovu Anu. Anđela je imala gard prema svim muškarcima. Ovo je svima za nauk, nikada nemojte govoriti nikad. Zvezdan je bio zaštitnik i zaštinik, sada ste ga izgubili. Ona je presvetsa Paraskeva. Znam neke stvari o njoj, ali neću ih iznostiti. Ona će biti dominantnija u njohovom odnosu. Kada sam ga poslala sa Majom u izolaciju, mene ste napali, jer navodno razvodim oženjenog muškarca. On se na kraju sam spojio, sa kim je hteo. Mali budžeti za njih – kazala je Zorica.

Podsetimo, bliski odnos učesnika “Zadruge 6“ Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić jedna je od centralnih tema u Beloj kući, a on je čak zbog toga odlučio i da javno ostavi svoju suprugu Anu, pred milionskim auditorijumom. 

Ovu odluku, većina ukućana je dočekala sa negodovanjem, a Anđelu su stavili na stub srama, zbog njenih prethodnih stavova, koje je propagirala u prošloj sezoni.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare