30 METARA SE OKRETALI PO PUTU! MLAĐI BRAT NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Rođak devojke poginule kod Novog Pazara o stravičnim detaljima 

„Bila je nasmejana, duhovita, fina, vredna… Svi su je obožavali. Neverovatna tuga, jedan mlad, dobar život se ugasio“, potresne su reči brata od strica devojke (21) koja je jutros poginula u saobraćajnoj nesreći kod Novog Pazara.

Kako brat nastradale devojke kaže, ona je jutros išla na posao sa mlađim bratom (14), a od magle i poledice izgubila je kontrolu nad vozilom.

„To je bilo strašno, jezive scene… Auto se 30 metara okretao po putu. Ona je od jačine udarca dobila unutrašnje krvarenje zbog čega je i umrla. Mlađi brat je prošao bez povreda“, navodi on.

Kako kaže, brat koji je bio sa sestrom u kolima, ne može da dođe sebi od šoka.

„On je mali, ima samo 14 godina. I dalje je u šoku, kao i cela naša porodica“, dodaje brat od strica.

On navodi i da je njihova porodica velika, te da je poginula devojka imala još dve mlađe seste i dva brata.

„Svi smo u šoku. Ja inače živim u Nemačkoj, došao sam ovde na odmor i eto šta se desi. Mi smo očajni, ne možemo da verujemo da se to desilo. Velika tragedija da se na takav način završi mlad, nevin život“, rekao je brat.

Podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 7 sati u mestu kod Novog Pazara, kada je devojka upravljajući automobilom iz za sada nepoznatog razloga sletela s puta i prevrnula se.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare