TRAGEDIJA KOD ALEKSINCA: Težak sudar kamiona i automobila, poginuo mladić; Vozač kamiona u bekstvu, policija traga za njim!

JEDNA osoba je poginula a tri su povređene u sudaru automobila i kamiona sinoć oko 23 časa na auto-putu Beograd-Niš kod Aleksinca.

Prema prvim informacijama poginuo je mladić star 24 godine iz sela Lučane kod Bujanovca koji se nalazio u automobilu, dok su dvoje putnika zadobilo teške telesne povrede, a jedan lake.

Nastradali mladić je bio putnik u vozilu. Vozač automobila je zadobio povrede opasne po život. Nezvanično se saznaje da su u pitanju državljani Srbije koji su na privremenom radu u Nemačkoj, a u Srbiju si došli povodom predstojećih praznika.

Policija traga za vozačem kamiona koji je pobegao posle nesreće.

U UC UKC Niš, navode da su noćas primljena tri pacijenta sa traumama i politraumama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći.

-Pacijent E.A. (32) primljen je u teškom opštem stanju, sa dve velike skalparne rane, koje su odmah sanirame na odeljenju reanimacije. Nakon urađene hitne dijagnostike po trauma protokolu, utvrđene su teške neurohirurške povrede glave- krvarenje u mozgu, povrede grudnog koša i pluća, otvoreni prelom leve nadlaktice i povrede kostiju lica. Pacijent hospitalizovan u intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju UKC Niš – rekli su za medija iz bolnice.

Pacijentkinja E.A. (47) nakon urađene dijagnostike zbrinuta je na odeljenju grudne hirurgije, utvrđene su povrede grudnog koša- prelom rebara i grudne kosti. Trenutno u stabilnom stanju, hospitalizovana na odeljenju Klinike za grudnu hirurgiju UKC Niš radi daljeg praćenja zdravstvenog stanja, kažu u UKC Niš.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare