STARLETE I MAFIJA! One su devojke kriminalaca, otkrivamo ZAŠTO KRIMINALCI VOLE POZNATE ŽENE

Na suđenju klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, svedok-saradnik Srđan Lalić otkrio je da je Marko Miljković bio u vezi sa starletom i rijaliti učesnicom Aleksandrom Nikolić, a to nije bio prvi put da se poznate starlete povezuju sa pripadnicima ove kriminalne grupe.

Tako je, ubrzo nakon hapšenja klana i otkrivanja da su osumnjičeni za jeziva ubistva, lisice su stavljene Tijani Maksimović, poznatoj kao Tijana Ajfon. Ona je privedena u SBPOK na informativni razgovor, posle kog je puštena.

Privođena u SBPOK

– Nije tajna da je Tijana svojeveremno bila u ljubavnoj vezi sa Milovanom Tadićem, zvanim Miksa, jednim od optuženih pripadnika klana Belivuk-Miljković. U momentu Tadićevog hapšenja 2021. bili su razdvojeni – podseća sagovornik.

Da su članovi kriminalne grupe, koja je blisko sarađivala sa kavačkim klanom, voleli da se druže sa devojkama poznatim u javnosti uglavnom po svojim učešćima u rijaliti programima, moglo se čuti i ranije.

Pominjano je „da su im u bunker na stadionu Partizana dolazile mnoge starlete“, a Srđan Lalić je u Specijalnom sudu, odgovarajući na pitanje dojučerašnjeg saradnika Marka Miljkovića „da li mu je nekada protivurečio“, rekao:

– Da. Na primer, tebi dođe starleta Aleksandra Nikolić i ti imaš odnose sa njom. Ti kažeš, brate, kako je dobra riba, a ja kažem, brate, nije.

Nikolićeva je, podsetimo, svojevremeno tokom boravka u rijalitiju nosila navijačku majicu sa simbolima grupe koju su predvodili Belivuk i Miljković, a njena majka je za medije tvrdila „da ona poznaje Miljkovića, da su bili komšije, ali da nisu bili u vezi“.

Izvor Kurira objašnjava da nije ništa novo to što starlete, manekenke i misice vole da budu u društvu mafijaša, a u prilog tome ide i činjenica da su neke od njih zbog tih veza imale i problema sa zakonom, ali i preživele sačekuše.

Kako smo ranije pisali, svojevremeno je ulazak u Srbiju zabranjen Soraji Vučelić, starleti iz Crne Gore, dok je Tamari Đurić bio zabranjen ulaz u Crnu Goru, a spekulisalo se da je bila u emotivnoj vezi sa visokopozicioniranim pripadnikom škaljarskog klana.

Razne uloge

– Ne može da se isključi mogućnost da starlete i manekenke služe kao mamac, kurir, golub pismonoša ili neko ko će pružiti alibi u slučaju da zatreba. S druge strane, njima imponuje da troše novac, letuju na luksuznim destinacijama, voze skupe automobile i žive u vilama zahvaljujući novcu koji njihovi „partneri“ zarađuju kriminalom – kaže izvor.

Kriminolog Dobrivoje Radovanović objašnjavao je ranije da je bliskost starleta i kriminalca supkultura kriminala, a onda i šunda, stvorena još u bivšim jugoslovenskim republikama.

– Ljudi koji pripadaju kriminalu i subkulturi estrade i prostitucije imaju jako bliske mentalitete. Ono što je glavni cilj mafijaša u tom odnosu, jeste da takve žene imaju pored sebe u svakom trenutku. Posebno su im bitne kad se prave te velike žurke, i što su one uglednije na estradi to se oni osećaju značajnijima – rekao je Radovanović.

Soraja Vučelić

Soraja Vučelić više puta je dovođena u vezu sa kriminalom, a 2018. joj je zabranjen ulazak u Srbiju i proglašena je za bezbednosno interesantnu osobu zbog svojih veza s kriminalcima.

Nekoliko puta je saslušavana u policiji nakon ubistva Armina Muše Osmanagića, vođe barske kriminalne grupe, 2014. godine.

Svojevremeno joj je bio zapaljen i automobil, a pisalo se i da je išla u posete odbeglom srpskom državljaninu koji je neko vreme bio u pritvoru u Crnoj Gori.

Tamara Đurić

Tamara Đurić nedavno se razvela od Nikole Kačarevića, koji je u novembru uhapšen kao pripadnik zloglasne vračarske kriminalne grupe, koji predvodi Džoni sa Vračara.

Kačarević se sumnjiči da je u zamenu za novac namamio Aleksandra Šarca, bliskog škaljarskom klanu, kako bi on bio likvidiran u oktobur 2020. u TC Ušće.

Starleta je pre četiri godine bila svedok ubistva svog druga Luke Radulovića u jednoj kafani ispod Brankovog mosta u Beogradu.

Drgana Banić

Dragana Banić,bivša misica i učesnica rijalitija, bila je u avgustu svedok surove likvidacije Gorana Vlaovića na hrvatskom ostrvu Pag.

Vlaović je bio pripadnik škaljarskog klana, a ubijen je kada je sa Draganom, koja mu je bila devojka, i prijateljima izašao iz noćnog kluba.

Posle zločina, Dragana je za Kurir potvrdila da je bila u vezi sa „škaljarcem“: „Došli smo na odmor u Hrvatsku, ne znam šta se tačno dogodilo, mnogo se loše osećam“.

Nina Prlja

Nina Prlja, starleta i učesnica rijalitija, hapšena je 2016. godine sa svojim dečkom zbog sumnje da su iz Srbije švercovali kokain u Dubai. Grupa je uhapšena u akciji SBPOK, a na čelu je biio Ivan Radović, zvani Koki, s kojim je Prlja bila u vezi.

Sumnja se da su pripadnici ove grupe kokain prenosili preko granice u telesnim šupljinama i da su zapravo radili kao „mule“.

U međuvremenu, Ivan Radović i Nina Prlja su raskinuli, a on se u zatvoru u Sremskoj Mitrovici venčao sa Anastasijom Buđić, nekadašnjom članicom grupe models.

Slobodanka Tošić

Slobodanka Boba Tošic, nekadašnja Plejboj misica, nalazi se na Interpolovoj crvenoj poternici, jer je osuđena da je kao članica grupe Darka Eleza pomogla u pokušaju ubistva Đorda Ždrala 2006. godine u naselju Vranješ u Lukavici kod Sarajeva.

Ona je osuđena na dve i po godine zatvora, a tereti se da je po Elezovom nalogu namamila Ždrala da ga ubiju.

Ova misica srpskoj javnosti postala je poznata po učešću u rijaliti programu, a od 2017. joj se gubi svaki trag.

Dejana Živković

Dejana Živković, manekenka koja je ranije učestvovala u jednom rijalitiju, bila je u vanbračnoj zajedinici sa Jovanom Vukotićem, sada pokojnim vođom škaljarskog kalana.

Vukotić je, podsetimo, likvidiran 8. septembra u Istanbulu.

Dejana i Vukotić bili su zajedno i 2018. kada je on uhapšen u Turskoj, a nakon što je deportovan u Srbiju u početku ga je posećivala u zatvoru i dolazila mu na suđenja, ali su pre njegovog izlaska iz zatvora raskinuli.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare