KAD SU SE UPOZNALI, LAGALA GA O POSLU, A ONDA USLEDILO NEPRIJATNO PITANJE: Ovako je planula ljubav između Anđelke i Darija Prpića!

Kada je juče objavljena vest da je popularna glumica Anđelka Prpić u drugom stanju, a da je otac njenog drugog deteta, M.Ž. vrlo blizak prijatelj njenog bivšeg muža Daria Prpića, svi su ostali u šoku.

Ovo je pokrenulo razne priče o glumici i njenim bivšem suprugu i dok su se mnogi setili razloga njihovog razvoda, malo ko zna kako se par upoznao, a priča je vrlo interesantna.

Anđelka Prpić je, kada je tek upoznala Darija Prpića odlučila da ne bude potpuno iskrena tokom razgovora o poslu, te ga je slagala.

– Kad me je pitao: ‘Gde radiš?, da bih izbegla taj momenat, ja sam rekla u banci. To ga je još više zainteresovalo jer je imao neke kreditne kartice, pa je hteo da se raspita za grejs period. I onda, tek posle nekoliko dana, rekla sam mu da sam glumica i onda ono neprijatno pitanje: ‘A gde glumiš?’ – ispričala je Anđelka u emisiji Talija Lune Lu.

Anđelka je u tom periodu postala i veoma popularna zahvaljujući u seriji „Žene sa Dedinja“, a njihova ljubav rasplamtala se, te su se kasnije i venčali, dobili sina Jakšu. Od supruga se razvela 2020. godine, a sada je ostala trudna sa Dariovim jako bliskim prijateljem, M.Ž. koji je čak i molio Daria da mu bude kum na venčanju, do čega nikada nije došlo.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare