DETALJI JEZIVE NESREĆE KOD ALEKSINCA! Turčin udario kamionom u „opel zafira“ i pobegao,POGINUO MLADIĆ

Mladić (24) iz sela Lučane kod Bujanovca, poginuo je noćas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Beograd – Niš u visini Aleksinca kada je u automobil u kom je bio udario kamion, a kojim je upravljao tusrki državljanin

Kako smo već izveštavali jeziva saobraćajna nesrećadogodila se noćas oko 23 sata na autoputu Beograd – Niš na delu puta gde se zbog radova saobraćaj odvija jednom trakom dvosmerno. 

–  Mladić je bio putnik u vozilu „opel zafira“ nemačkih registarskih tablica kojim je upravljao E.A.  (32), na mestu suvozača bila je žena E.A. (47), koji su teško povređeni dok je drugi putnik N.A. prošao bez povreda – rekao je izvor Informera.

On je objasnio da je do nesreće došlo kada je, kako se sumnja turski kamion 2skania“ iz neutvrđenih razloga prešao na suprotnu stranu kolovoza, udario i putničko vozilo nakon čega su i kamion i „opel“ sleteli s puta. Nakon nesreće vozač kamiona je pobegao i za njim se intenzivno traga.

U Urgentni centar UKC Niš noćas su primljena tri pacijenta sa traumama i politraumama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći. 

– E.A. (32) primljen u teškom opštem stanju sa dve velike skalparne rane koje su odmah sanirane na odeljenju reanimacije. Nakon urađene hitne dijagnostike po trauma protokolu utvrđene su teške neurohirurške povrede glave, krvarenje u mozgu, povrede grudnog koša i pluća, otvoreni prelom leve nadlaktice i povrede kostiju lica. Pacijent hospitalizovan u intenzivnoj nezi  Klinike za anesteuiju UKC Niš. Žena E.A. (47) nakon dijagnostike utvrđene povrede grudnog koša, prelom rebara i grudne kosti. Trenutno u stabilnom stanj, hospitalizovana na odeljenju Klinike za grudnu hirurgiju UKC Niš rai daljeg praćenja zdravstvenog stanja. N.A. (54) nakon dijagnostike nisu utvrđene pvorede koje iziskuju hospitalno medicinsko lečenje te nakon kostulatacija pacijent nije zadržan ali je dobio preporuku za dalje praćenje zdravstvenog stanja – saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare