JEZIVA SIMBOLIKA PESME KOJU JE MASIMO IZVODIO SA TONIJEM CETINSKIM: Predvidela je njegovu SMRT, a stihovi su POTRESNI! (VIDEO)

Vest o smrti muzičara Masima Savića je pogodila mnoge. Imao je vernu publiku po svim državama bivše Jugoslavije, a brojne kolege su se oprostile od njega.

Podsećamo se starih hitova, zanimljivih priča iz njegove karijere, a mnogima je za oko zapala i jeziva simbolika jedne pesme njegovog kolege Tonija Cetinskog.

U pitanju je pesma „23. prosinac“ (23. decembar) iz 1995. godine i to je jedan od velikih hitova sa početka karijere, tada mladog pevača.

Pesma se rado slušala i kod nas, a bila je jedna od prvih koja se čula tih devedesetih, da bi je na HRT-u Masimo i Toni uz pratnju Petra Graša uživo izvodili 2018. godine.

Nažalost, kako je Masimo preminuo upravo 23. decembra, a i pesma se tako zove mnogi su tu našli simboliku, kao i zbog stihova pesme.

„Dvadeset treći prosinac Dva sata poslije ponoći Zvoni telefon, poziv iz bolnice Sve mi je bilo jasno“

Neee!

„Samo ostaje nada da vrijeme sad liječi sve rane I da Bog će mi dati sad snage preživjet’ te dane“ su stihovi sa početka pesme.

Na jutjubu su ljudi pisali komentare pogođeni tužnom vešću.

„Ova pesma, u izvedbi Tonija i Masima, na današnji datum – 23. decembra – dobija sasvim novu dimenziju i značaj!!! Počivao u miru, dragi Masimo️. Anđeli te čuvali – pisali su i drugi fanovi.

– I tačno na 23. decembar si nas napustio! Počivaj u miru, Masimo – pisali su šokirani obožavaoci.

Masimo je preminuo u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu, gde se lečio od raka pluća, a iza njega su ostali brojni hitovi i karijera vredna pomena.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare