BOMBA, IZ PREMIJER LIGE U CRVENU ZVEZDU: Crveno-beli bi mogli da dobiju zvučno pojačanje iz Engleske! I to za DŽABE

Crvena zvezda će u zimskom prelaznom roku pokušati da dovede nekoliko kvalitetnih igrača ili pak da dogovori sigurne prelaske na leto.

Luka Milivojević, bivši reprezentativac Srbije, nalazi se među prioritetima kluba iz Ljutice Bogdana, piše Kurir.Povratak Nemanje Maksimovića nije realan, zbog dužine ugovora sa Hetafeom, ali i milionske ponude od Spartaka iz Moskve na adresu fudbalera koji je odigrao tri utakmice za Srbiju na Mundijalu u Kataru.

Iskusnom zadnjem veznom igraču kakav je Luka Milivojević ugovor sa Kristal palasom iz Londona ističe u junu 2023. godine i rođeni Kragujevčanin bi posle šest godina mogao da se oprosti od Premijer lige. Sportski menadžment Crvene zvezde napravio je listu fudbalera na poziciji zadnjeg veznog igrača, a ime Luke Milivojevića nalazi se među prioritetima.

Ono što je dobro po crveno-bele jeste da je Luka u najboljim igračkim godinama, ima ih 31 i u punoj igračkoj snazi. Dolaskom Patrika Vijere na mesto trenera u Kristal palasu izgubio je poziciju u startnih 11 i mesto kapitena koju je godinama nosio kod ser Roja Hodžsona.

Luka Milivojević uvek je bio odan Crvenoj zvezdi, što nije potvrđivao samo izjavama, već i delima. Na Marakanu je stigao u zimu 2011, u eri Roberta Prosinečkog i za kratko vreme postao lider tima i miljenik navijača. Posle samo godina ipo dana klub ga je prodao u Anderleht, iako se njemu nije išlo sa Marakane.

– Morali su da me prodaju da bi preživeli – bio je iskren Milivojević, čiji je transfer u Brisel iznosio 2.700.000 evra.

Nije samo Crvena zvezda zainteresovana za svog bivšeg igrača. Prate ga i ljudi iz Olimpijakosa, gde je ostavio dubok trag, a bilo je i govorkanja da bi mogao u Fulam kod kuma Aleksandra Mitrovića, ili u Valensiju.

Prema saznanjima Kurira Luka Milivojević ima jaku želju da se sa porodicom vrati u Srbiju posle pune decenije igranja u inostranstvu. To je važan faktor na koji igra Crvena zvezda, koja bi mu u slučaju osvajanja titule mogla da ponudi igranje u Ligi šampiona. Luka Milivojević je posle Mundijala u Rusiji 2018. godine prestao da igra za reprezentaciju. Tada je došao u sukob sa tadašnjim predsednikom FSS Slavišom Kokezom i selektorom Mladenom Krstajićem.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare