UŽIVO! ŽANDARMERIJA BLOKIRALA USTANIČKU: Nastavlja se suđenje kriminalnom klanu Veljka Belivuka, Lalić i danas odgovara na pitanja

U Specijalnom sudu u Beogradu danas se nastavlja suđenje Veljku Belivuku i ostalim optuženima za sedam ubistava i druga teška krivična dela.

Svedok-saradnik Srđan Lalić, koji je na prezhodnim ročištima u Specijalnom sudu u Beogradu otkrio mračne tajne svojih dojučerašnjih saradnika Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, danas bi trebalo da nastavi da odgovara na pitanja.

Ispred zgrade Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici je opsadno stanje. Raspoređeni su pripadnici policije i žandarmerije sa dugim cevima ispred zgrade, kao i u ulici koja je već neko vreme pod blokadom.

Stigli su i konvoji marica u kom su optuženi koji borave u Centralnom zatvoru. Belivuk i Miljković inače borave u Specijalnom sudu.

Podsetimo, jučerašnje suđenje obeležile su međusobne prozivke Marka Miljkovića i Srđana Lalića, a svedok saradnik, između ostalog, otrkio je i sa kojom je starletom Miljković imao odnose.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare