CAR PRIPREDIO HOROR ZA SVETOG NIKOLU! Majo, bićeš moja ili ću te polomiti, ležaćeš pored Bilala s longetom!

U ponedeljak se u Beloj kući proslavljala slava Sveti Nikola, koja je na kraju presela slavljenicama Aleksandri Nikolić i Maji Marinković. Naime, Filip Car pobrinuo se da izdominira i na ovaj sveti dan priredi horor scene obema zadrugarkama.
Prvo je raskinuo s Aleks, a zatim se okomio na Maju, kojoj je izjavljivao ljubav, a kada je ona ostala lojalna dečku Bilalu Brajloviću i nije pala na njegov već viđeni scenario, počeo je da joj preti da će je polomiti ukoliko ponovo ne bude njegova.

– Molim te, me pusti – rekla je Maja.
– Neću – odbrusio je Filip.
– Uništio si devojci vezu! Meni nećeš – vikala je Maja.
– Da li sam ja držao pištolj njoj na glavi?! Hajde tebi, ostavi Bilala, ostavi Bilala – govorio je Car i išao za njom.
– Govorila si da volim tebe i da se igram s njom – vikao je Car.
– Zar sada ovo nije dokaz da sam bila u pravu – vikala je Marinkovićeva.

Hrvat je ubeđivao Maju da mu je sve vreme ona bila cilj, te da mu se Aleksandra usput desila. Izjavljivao joj je ljubav, a zatim pokazivao ožiljak koji mu je ostao od nje da bi istakao značaj emocija koje su postojale između njih, ali ona se stoički držala, ne verujući u njegove standardne fore koje prosipa kada ide od jedne devojke do druge.

– Ovo je tvoja igrica, ali ja ničija igračka nisam niti ću biti! Uništio si veze, misliš da možeš da dobiješ sve što hoćeš – prkosila je Maja.


– Misliš da sam hteo od tebe da napravim igračku, mogao sam kada sam ušao u kuću. Ja sam raskinuo svoju vezu – pravdao se Filip da je sada ponovo slobodan čovek, ali mu je Maja tek onda povukla živac:


– Nećeš uspeti da mi razneseš vezu, znaš da nisam kao sve, to te i boli. Sa mnom inat nećeš terati nikome, ja sam zauzeta, volim svog dečka!


– Šta radiš celo veče, ne znaš pušiti, jado jadna, ti si ozbiljna psihopata. Nemoj da ti slomim nogu, da legneš pored Bilala u longeti – počeo je da joj preti Car kad je video da Marinkovićeva nije progutala njegove emotivne izlive, prenosi Republika.


Inače, Filip je sa Aleksandrom raskinuo iz krajnje banalnog razloga i čiste sujete, kada mu je ona zamerila što na dan njene slave komunicira s Milicom Veselinović.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare