TEŠKO MU JE TO PALO! Posle meča sa Srbijom, cele noći je PLAKAO – ispovest Nejmara koja je mnoge šokirala!

Brazilski fudbalski reprezentativac Nejmar rekao je da je „cele noći plakao“ kada je povredio desni skočni zglob na meču sa Srbijom zbog čega je morao da propusti dve utakmice grupne faze na Svetskom prvenstvu i da ekipa sanja o tituli u Kataru.

„Bio sam veoma uplašen pošto sam zaista verovao u sebe posle dobrog starta sezone. Kada se povredite na takav način to je vrlo bolno“, rekao je Nejmar za televiziju Globo, prenosi Kurir.

Nejmar je povredio desni skočni zglob u utakmici protiv Srbije, prvoj na Mundijalu u Kataru, koju je Brazil dobio sa 2:0. On je zbog povrede propustio preostale dve utakmice u Grupi G, protiv Švajcarske (1:0) i Kameruna (0:1).

„Plakao sam celu noć posle toga, ali na kraju je sve ispalo dobro. Vredelo je ostati sledeći dan od 11 sati sa fizioterapeutom, a onda i dan posle“, dodao je Nejmar.

On je imao problema sa povredama na svetskim prvenstvima. U Brazilu 2014. godine povredio je ledja u četvrtfinalu i nije igrao u polufinalu i porazu od Nemačke 1:7. Četiri godine kasnije za turnir u Rusiji tek se vratio od povrede stopala i nije prikazao dobru igru, a Brazil je tada u četvrtfinalu izgubio od Belgije 1:2.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare