„ŽELIM DA SE OSTVARIM KAO MAJKA“ Jovana Tipšin progovorila o BORBI ZA POTOMSTVO, pa otkrila da je MUVAJU PEVAČI 

Pevačica Jovana Tipšin progovorila je o ljubavi, porodici i njenoj najvećoj neostvarenoj želji. Pevačica je tako, priznala da dobija ljubavne ponude od kolega sa estrade.

– Volela bih da se ostvarim kao majka i da se udam, uz Božiju pomoć. Ceo život sam bila za karijeru, to je moj posao, i uživam u tome, ali mora da ima čovek svoju porodicu. Doći će vreme kad ostarite. Bitno je da imate nekog svog. Ja sam i tetka i baba, ima nas desetoro. Ali to mi je velika želja, ako Bog da – rekla je Jovana.

Ona je otkrila i šta njen pravi muškarac mora da poseduje.

– Uvek ima pravih, dečko mora da bude iskren, tolerancija, poštenje, to je pod broj jedan. Ja sam poštena osoba, dobra sam, ali nisam glupa, ko ume sa mnom taj je pobedio. Jer i ja pratim muškarca, šta voli, šta ne voli, mora da se poštuje, a i ljubav mora da postoji u dušu i srcu – navela je pevačica.

Jovana je iskreno otkrila i da joj se često udvaraju kolege pevači, zbog čega joj bude neprijatno.

– Često dobijam poruke od kolega, ali ja kolege gledam kao kolege, profesionalac sam, ali nikad ne reci nikad. Smešno je kad dobijem od kolega neku poruku, bude mi malo neprijatno, ali simpatično – rekla je pevačica u emisiji Premijera Vikend Specijač.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare