BILI SU LJUTI ŠTO SAM NAPUSTILA SERIJU: Dragana Mićalović o povratku u „Igru sudbine“, pa otkrila zašto je odlučila da se vrati!

Povratak Dragane Mićalović u seriju „Igra sudbine“izazvalo je oduševljenje publike. Glumica je tumačila lik Une Hristić, a ni ona nije krila koliko je srećna što će ponovo glumiti s istom ekipom.

– Zaista mi je drago što su i publika i kolege tako reagovali. Na neki način meni je jedan deo srca i ostao uz tu ekipu i uz taj lik. Svih ovih godinu i po dana sa dosta komentara ljudi sam se susretala, koji su čak bili i ljuti na mene što sam izašla iz serije – rekla je Dragana na TV Prva, te dodala:

– Meni se mnogo dopalo kad su me pozvali i način na koji su oni osmislili da će vratiti taj lik. Sa te strane sam imala jedan lep glumački zadatak koji me je privukao da dođem – rekla je Dragana.

Inače, scenarista Žarko Jokanović i Milica Milša, koja je tumačila lik Ade Kanački, nedavno su progovorili o razlozima zbog kojih su odlučili da napuste ovaj projekat, te su izneli ono na šta nisu želeli da pristanu.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare