„Siniša, ponosan sam što sam tvoj usvojeni sin“: Bolne reči čoveka koji je postao deo Mihine porodice

Ljubav bližnjih prema Siniši Mihajloviću se ne može rečima opisati. Ni najbolji majstori „na peru“ to ne bi mogli da dočaraju. Voljen, obožavan, poštovan, cenjen, velikan u svakom smislu te reči. U životu, na terenu, pored njega…

O Mihi i njegovom duhu, karakteru, harizmi i tragu koji je ostavio za života svedoči i oproštajna poruka fudbalera Đenove Alesandra Voljaka, Mihinog zeta, supruga Sinišine mlađe kćerke Virdžnije i oca male Violante, Mihine unuke mezimice.

Alesandro je biranim rečima ispisao oproštajnu poruku za čoveka „koji ga je usvojio“.

– Srećan put Siniša, ponosan sam što sam tvoj usvojeni sin, brinuo si se o meni, razumeo si me na prvi pogled i nije trebalo toliko reči. Imali smo još mnogo toga da uradimo ali tvoja duša će ostati ovde zauvek, ništa na svetu neće izbrisati ono što si uradio, hrabrost sa kojom si se borio i dostojanstvo koje samo veliki kralj može imati, da zato što si bio kralj od najslabijih, od onih koji su se borili za mesto u svetu, bio si pravedan čovek i obećavam ti da ću nastaviti da sledim tvoje vrednosti. Jednog dana ćemo se ponovo sresti, nastavićemo da gledamo utakmice, a ti ćeš me naterati da jedem više srpske hrane. Čekaj me i zaštiti nas odozgo, dok ne dođe vreme da nađem tvoj lep i mrzovoljan pogled u Violante. Volim te – napisao je Mihin zet.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare