MATIĆ RASPRODAO SPENS, PA PORUČIO: Napravićemo VEČE ZA PAMEĆENJE

Posle skoro pet godina kada je održao svoj koncert u Spensu, Saša Matić ponovo će prirediti nezaboravni spektakl za sve svoje obožavaoce, 21.decembra. Međutim, karte za ovaj događaja rasprodate su pet dana ranije, te će u ovom muzičkom spektaklu uživati više od 10.000 ljudi.

Ova informacija posebno je obradovala Sašu, te je poručio da sa nestrpljenjem isčekuje trenutak kada će izaći na scenu.

– Upravo obavljamo poslednje pripreme pred koncert u Splitu i mogu vam reći da je ova informacija stigla u pravi čaš. Radujem se tom 21.decembru, mislim da ćemo napraviti sjajnu atmosferu, kao što smo to činili svuda – kratko je poručio Matić dok se priprema za koncert u Splitskoj dvorani koji se održava večeras.

Inače, Saša je bio prinuđen da drugo veče koncerta u Splitu odloži za 29.12. zbog utakmice na Svetskom prvenstvu u fudbalu, a kada će se sastati Argentina i Hrvatska. Razloge za odlaganje objasnio je sam pevač poznat, između ostalog, i po tome što je pevao na svadbama nekih hrvatskih reprezentativaca.

– S obzirom na to da je Hrvatska ostvarila veliki uspeh svi se nadamo, i ja odavde iz Beograda, a vi pogotovo, tom velikom finalu. Moj tim i ja zajedno smo odlučili da vas malo rasteretimo, da pratimo to finale onako kako treba i da umesto 18. decembra, za kad je bio zakazan drugi koncert, sviramo 29. decembra u Spaladium areni – objasnio je Saša Matić koji će večeras održati koncert u najvećoj dvorani na Jadranu. Sve Sašine koncerta organizuje Kamarad produkcija.

Na spisku velikih koncerta u kalendaru Matića u narednom periodu nalazi se pomenuti drugi koncert u Splitskoj dvorani 29. decembra. Pored togao održaće koncert u dvorani Spens u Novom Sadu, gde je koncert zakazan za 21 .decembar. Za Novu godinu Saša će održati koncert u Beču. Potom sledi veliki koncert 02.marta.2023. godine u Kraljevu. I na kraju, ono što svi sa velikim nestrpljenjem isčekuju jeste koncert u Štark Areni 8. marta 2023. godine.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare