DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 17. DECEMBAR! Ovnovi TROŠE kao ludi, Bikovima novo POZNANSTVO, a evo ko će se ZALJUBITI u SPORTISTU 

Bližimo se ulasku Jupitera u Ovna, koji će doneti dinamičniju atmosferu pred Novu godinu, a Mesec se trenutno nalazi u Vagi, pa nastojimo da pronađemo balans u svakodnevnom životu

OVAN

LJUBAV: Imaćete više sreće u ljubavi jer ćete biti spremniji na kompromis. POSAO: Kontrolišite svoje izdatke, jer ćete imati impuls da trošite bez plana. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Možda ćete u društvu prijatelja upoznati nekoga s kim ćete osetiti bliskost već pri prvom kontaktu. POSAO: Moguće je da ćete dobiti bolje uslove rada. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete nervozni i mogli biste da kažete nešto zbog čega ćete zažaliti. POSAO: Atmosfera će se promeniti nabolje, ali ključno je da pokažete poštovanje prema autoritetu. ZDRAVLJE: Povrede.

RAK

LJUBAV: Moguće je da vam se dopadne neko ko je dosta mlađi od vas ili ćete se zaljubiti u dve osobe u isto vreme. POSAO: Brinuće vas poslovna situacija. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Bez bitnih dešavanja u ljubavnom životu, moguće je da uopšte nećete imati prilike za ljubav. POSAO: Dobićete neke nove prilike u karijeri. Moguć je napredak. ZDRAVLJE: Stabilno. 

DEVICA

LJUBAV: Ne treba da očekujete čuda, ali ako ste već u vezi, dobro ćete se slagati sa partnerom. POSAO: Pogoršanje međuljudskih odnosa na poslu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA

LJUBAV: Izbalansiraćete energiju, što će za rezultat imati harmoniju u ljubavnom životu. POSAO: Elokvencija će biti vaša jača strana, ali izbegavajte sarkazam. ZDRAVLJE: Grlobolja.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je poznata ličnost. POSAO: Imaćete uspeha u profesionalnom životu, pogotovo ako težite zauzimanju liderske pozicije. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

LJUBAV: Moguća je nova ljubav, i to sa nekim ko se bavi sportom. POSAO: Moguće je da će vas finansijski podržati neka muška osoba. Pomoć autoriteta. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Bićete zadovoljni kako se kreću stvari u vašem ljubavnom životu, jer će vas pratiti sreća. POSAO: Moguć uspeh u partnerskom poslu ili u vezi sa pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete koncentrisani na prijateljske odnose. POSAO: Imaćete ideju za posao u kome vam mogu pomoći prijatelji ili ćete započeti biznis sa prijateljima. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

LJUBAV: Razrešićete nesporazume i ustanoviti ko šta oseća zahvaljujući boljoj komunikaciji. POSAO: Možete dobiti novac koji očekujete ili priliku za promenu u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare