DOŠAO DA OBIĐE BAKU, PA PUCAO SEBI U GLAVU! Beograđanin se upucao ispred planinarskog doma, gde je odmarao sa suprugom!

M. M. (36) iz Beograda, pucao je sinoć sebi u glavu na Radan planini, tačnije ispred planinarskog doma, gde je došao sa suprugom na dvodnevni odmor.

To se dogodilo oko 23 sata, a pucnju u slepoočnicu nije prethodila svađa i rasprava, pa se uzrok suicida još ne zna. Njega je meštanka sa Radan planine prevezla svojim automobilom do Doma zdravlja u Bojniku, a hitna pomoć odatle u Klinički centar Niš.

On je inače, sa suprugom došao u bojničko selo Crkvica da obiđe baku, pa se odatle uputio na Radan, piše Jugmedia. U KC Niš kažu da je M. M. primljen noćas i odmah je urađena dijagnostika, prilikom koje su utvrđene teške neurohirurške povrede glave.

Pacijent primljen noćas u UC UKC Niš. Odmah po prijemu urađena kompletna hitna dijagnostika, prilikom koje su utvrđene teške neurohirurške povrede glave. Nakon ukazane pomoći, hospitalizovan je na Klinici za neurohirurgiju i nalazi se na odeljenju poluintenzivne nege. Trenutno je svestan, stabilnih vitalnih parametara – kažu za KC

Podsetimo, danas se dogodio još jedan pokušaj samoubistva. Muškarac (61) upucao se pištoljem u Nišu. Prevezen je u UC UKC Niš sa ustrelnom ranom grudnog koša.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare