EVO ŠTA SE DEŠAVA SA DEJANOM KOJI JE NANOGICU STAVIO PSU: Vuksanović pretukao sina Zorana Lilića, a ovako se sad branio!

Dejan Vuksanović (29), koji je skinuo nanogicu i šetao gradom nakon što je osuđen na godinu dana kućnog zatvora zbog prebijanja Darka Lilića (39), sina bivšeg predsednika SR Jugoslavije Zorana Lilića, navodno je na saslušanju u TRećem osnovnom javnom tužilaštvu negirao izvršenje ovog novog krivičnog dela.

Kako Kurir saznaje, on je uhapšen u utorak na Novom Beogradu dok se šetao bez nanogice, a u vreme kada je trebalo da bude kod kuće. Sumnjiči se za krivična dela ometanje pravde i uništenje i oštećenje tuđe stvari

– Dejan Vuksanović je u Trecem OJT negirao izvršenje ova dva krivična dela i odbio da odgovara na pitanja zamenika tužioca – kaže izvor Kurira i dodaje:

– Sudija za prethodni postupak u konsultaciji sa poverenikom treba da odluči da li će Vuksanoviću zameniti kaznu kućnog zatvora u trajanju od 12 meseci, izdržavanjem kazne zatvora u kazneno-popravnoj ustanovi.

Inače, Vuksanović je odranije poznat policiji, a poslednje krivično delo za koje je osuđen je nanošenje teških telesnih povreda Darku Liliću, kog je 21. oktobra pretukao na Novom Beogradu. S njim u društvu tada je bio i Aleksandar Relić, koji je pobegao i za kojim policija traga.

Priznao je ovo krivično delo, ali do danas niko nije progovorio o pozadini sukoba.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare