ZNAM KO GLUMI ACU LUKASA U KAFANI NA BALKANU: Ova LEGENDARNA glumica igraće ženu koja je KLJUČNA u pevačevom životu, a on krimosa

Branka Katić i Andrija Kuzmanović glume u filmu o Aci Lukasu „Kafana na Balkanu“! Buran život popularnog pevača na velikom platnu će dočarati Mladen Sovilj,koji glumi glavnog lika, dok Acinog oca igra Mima Karadžić, a menadžera Ivan Đorđević!

– Branki Katić će pripasti uloga jedne od žena koje su imale ključnu ulogu u Acinom životu, ne smem više od toga da otkrivam – priča izvor iz produkcije i dodaje da je muška ekipa već dobila scenario i uveliko se sprema za snimanje.

– Andrija Kuzmanović igra žestokog momka sa beogradskog asfalta. Njegov lik je upečatljiv, sigurno će se dopasti gledaocima. Nedavno je odlučeno da Acinog menadžera glumi Ivan Đorđević, poznat po ulogama u hit serijama „Ubice mog oca“, „Tajkun“ i „Klan“.

Branka i Ivan juče nisu odgovarali na naše pozive, a Andrija je rekao da se raduje snimanju filma o Lukasu.

Dobra je glumačka ekipa, igram i sa Jovom Maksićem, koji mi je drugar i divan glumac Andrija Kuzmanović.

– Zasad mi se sviđa ovo što sam pročitao od scenarija. Video sam sebe u toj ulozi. Dobra je glumačka ekipa, igram i sa Jovom Maksićem, koji mi je drugar i divan glumac. Cela ekipa je fantastična – priča Andrija i napominje da ne sme da otkriva mnogo detalja o svom liku:

– Igram jednog „tvrdog“ lika sa asfalta, to je sve što mogu da kažem.

Premijera, pa koncert Lukasu se dopala glumačka ekipa koja će gledaocima dočarati najupečatljivije situacije iz njegovog burnog privatnog i poslovnog života.

– Drago mi je što će igrati takva plejada glumaca, koji su postigli uspeh i kod nas i u svetu. Nisam ih ja odabrao, već ljudi koji se bave time. Ne poznajem ni Branku Katić ni Andriju Kuzmanovića, ali ćemo se uskoro sresti – kratko je rekao Aca.

Završetak snimanja filma i serije „Kafana na Balkanu“ očekuje se u julu sledeće godine, a premijera je planirana za 3. novembar u Areni. Odmah nakon prikazivanja filma počeće spektakularan koncert Ace Lukasa!

Sovilj: Izazov je glumiti LukasaMladen Sovilj glumi Acu Lukasa (koji će se u filmu inače zvati Peđa Kovač). Glumac je već snimio neke kadrove na poslednjem Lukasovom koncertu u Areni.

– Istraživao sam i detaljno pristupio zadatku. Svakako je izazovan zadatak – rekao je Sovilj, prenosj Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare