ANA RAJKOVIĆ SE RASPRIČALA SKANDALU IZ KATARA! Otkrila da zna ko joj smešta AFERU: „Momci su sve REKLI!“

Ana Rajković, supruga golmana i srpskog reprezentativca Predraga Rajkovića, došla je na proslavu kod repera Cvije, i tom prilikom je progovorila je o tračevima koji su se širili, dok su se naši spotisti takmičili na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Ona je oštro demantovala ove priče, i otkrila da zna ko se iza svega krije.

– Aferu su komnetarisali čak i svetski mediji, ja nemam više šta da dodam, Momci su sve rekli. Jako je smešnoo to komentarisati, nešto što se nije desilo bez i jednog dokaza, da se o nekom tako priča i da se stvara negativna slika, kako o reprezentaciji, tako i o ženi koja je majka. To je zaista ružno, ali biću iskrena. Na svetskom prvesnstvu je bilo dosta Srba, navijača. Svi su mi oni prilazili, sa rečima podrške, oni su zaista bili razočarani, jer se ovo dešava prvi put, da novinari brani našu reprezentaciju, tako i mene. Zaista sam zahvalna na tome. Na tviteru lažni profili, prave aferu koja se nije desilo. Sve sam prijavila policiji, na kraju sam otkrila i ko stoji iza svega. Malo će se sada baviti policija ovim.

Ana je takođe otkrila, da joj je porodica u tim trenucima prolazila kroz ružne stvari, ali da je naposletku sve to, ojačalo njihov odnos.

Ana Rajković, Predrag Rajković
foto: Printscreen/Instagram

– Nama su se dešavale teške stvari. Mlađi sin nam je u bolnici, neću ništa komentarisati o tome, ali to je ono što je moglo da nas poljulja u emotivnom smislu. Zdravstveno stanje našeg sina, a budalaštine koje neko piše i izmišlja. To je samo ojačalo naš odnos, kao što možete primetiti da se i desilo.

Šta je još Rajkovićeva imala da kaže rekla na ovu temu, ali i na druge, možete pogledati u videu iznad.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare