UŽIVO, ASVEL – PARTIZAN: Može li Parni valjak konačno da prekine katastrofalnu seriju?

KK Partizan će večeras od 20 časova igrati protiv Asvela u gostima, u okviru 13. kola Evrolige.

Uživo,

Asvel – Partizan: 20 sati

Uoči meča:

Jutro nakon poraza u Ljubljani, crno-beli su iz glavnog grada Slovenije imali čarter let za Lion, u čijem će predgrađu, Vilerbanu, danas od 20 časova igrati meč 13. kola Evrolige protiv Asvela.

Asvel, baš kao i Parni valjak, u prvih 12 kola ima učinak od četiri pobede i osam poraza.

Pred ovaj meč, trener Partizana Željko Obradović je izjavio:

„Asvel u ovaj meč ulazi posle pobede u poslednjem kolu Evrolige protiv veoma jake ekipe Barselone u gostima. Igrali su i sinoć utakmicu i ubedljivo pobedili u domaćem prvenstvu. S obzirom na sve okolnosti, sigurno je da su oni favoriti. Očekuje nas teška utakmica, pogotovo posle utakmice kakva je bila u Ljubljani. Igramo za svega 48 sati, ali s druge strane i oni su igrali sinoć. Probaćemo opet da reagujemo. Nije lako kad izgubiš u veoma kratkom periodu par utakmica u kojima odlučuje jedna lopta. Da li napadački, da li je skok ili bilo šta, nije lako. S te strane, naravno da je moj posao kao trenera da probam da dignem ekipu. Koliko ćemo uspeti, videćemo“, istakao je Obradović.

Centar Alen Smailagić je istakao da se Asvel nalazi u fenomenalnoj formi, i da igraju odlično.

„Moramo da mislimo pozitivno i pokušamo da izvučemo sve dobro i sve što može da nam pomogne u sutrašnjoj utakmici. Dobra stvar kod zgusnutog rasporeda je što nemamo ni vremena ni prava da tugujemo posle poraza, već moramo sve misli da okrenemo ka utakmici sa Asvelom. Oni su ekipa koja je u prošlom kolu dobila Barselonu, igraju u dobroj formi i biće nam veliki izazov da im se suprotstavimo. Verujem da možemo da se izdignemo posle par poraza i da sutra odigramo dobru utakmicu. Puno bi nam značila ta pobeda u gostima“, naglasio je Smailagić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare