OTKRIVENI DETALJI TESTAMENTA BRUSA VILISA! Glumac doneo odluku o RASPODELI NASLEDSTVA: Ćerke koje ima sa Demi Mur dobiće samo OVO!

Brus Vilis je bio u centru pažnje od kada mu je dijagnostikovana afazija, retka bolest mozga, a sada je overio dokument u kome je rešio kako će da podeli svoju zaostavštinu, koja u neto vrednosti 250 miliona dolara.

Glumac je odlučio da svaka od njegović ćerki koju ima sa Demi Mur dobije oko milion dolara, a one se mogu osloniti i na mamin prihod. Kako prenosi Radar Online, izvori bliski glumcu tvrde da bi ostatak njegovog bogatstva otišao na decu koju ima sa sadašnjom suprugom Emom. Mejbl koja ima 10 i Evelin koja ima jedva 8 godina biće zbrinute.

Insajder kaže:

– On veruje da su Rumer, Skaut i Talula tokom svog života dobijale najbolje od onoga što se smože finansijski ponuditi. Brusov testament je zapravo prepravljen pre mnogo godina nakon što se oženio Emom 2009. godine, izmenjen je nakon što su deca rođena, a zatim ponovo kada je bilo jasno da je Brusovo zdravlje narušeno.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare