ČULI SMO LOMLJAVU I PUCNJE, MISLILI SMO DA PLJAČKAJU PRODAVNICU: Obrenovčani uplašeni posle sinoćne drame, misle da je ON meta!

Četiri maskirane osobe napale su noćas u Obrenovcu mladića N.D. (27), a zatim i, kako nezvanično saznajemo, zapucale na njegovog druga V.M. (24) koji je uspeo da pobegne sa lica mesta. Stanovnici ulice u kojoj se dogodio napad otkrivaju za Kurir da je meta napada najverovatnije bio mladić koji je prošao nepovređen!

– Bili smo ubeđeni da je pljačka, čuo sam pucanj, pa onda još jedan, a pre toga strašnu lomljavu, ali sam mislio da neko pokušava da opljačka prodavnicu. Istrčao sam na terasu, ali nije bilo ničega, kasnije sam čuo sirene, ali nisam hteo da proveravam više – kaže jedan od stanara za Kurir i dodaje:

– Tek sam ujutru video na parkingu potpuno polupan crveni automobil, tada sam i čuo od komšija da su napadnuti mladići i da jedan od njih živi u blizini.

Stanar otkiva i da mladi iz ovog dela grada govore da je meta napada najverovatnije bio V.M., a da je drugi mladić povređen da bi, navodno, progovorio o prijatelju.

– Nisam siguran da li su mladići sve vreme bili zajedno, ali navodno je V.M. na lice mesta stigao kasnije. Automobil je bio sasvim polupan, a napadači su imali palice kojima su tukli mladića – kaže nam ovaj stanar.

Prema saznanjima Kurira, na licu mesta je pronađena samo jedna čaura koja je poslata na veštačenje.

– Trenutno se intenzivno radi na rasvetljavanju ovog napada. Nikola D. je saslušan u policiji i on pomaže u identifikaciji napadača. Ovaj mladić je, srećom, zadobio lakše telesne povrede – kaže izvor iz istrage.

Oštećeni je naveo i da je video da su na V.M. ispaljena četiri hica, ali ga nijedan nije pogodio. Međutim, posle uviđaja policija je pronašla jednu čauru.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare