NEVENČANA SUPRUGA ZVEZDANA SLAVNIĆA IZGLEDA KAO MILION DOLARA Prvi put se pojavila u javnosti, mnogi bi joj POZAVIDELI NA IZGLEDU

Zvezdan Slavnić jedan je od zapaženijih takmičara rijalitija ,,Zadruga 6″, a mnogi se pitaju kako izgleda njegova nevenčana supruga Ana, sa kojom je dugi period u ljubavi.

Ana i Zvezdan prošli tu najteže trenutke zajedno u životu, ali se ona nikada nije pojavljivala u javnosti. Kako prenosi Republika, sada se pojavila prvi put njena fotografija, po kojoj možemo zaključiti da je Ana u treningu i da izgleda kao milion dolara.

Inače, Ana se ranije oglašava za medije, te je isticala da potpuno veruje u Zvezdanovu ljubav, i to u jeku skandala sa Aleksandrom Nikolić. Međutim, ono što je sve šokiralo je njena odluka da javno stavi tačku na odnos sa Zvezdanom.

– Dragi moji, uskoro će izaći moja izjava da više nisam sa Zvezdanom. Hvala vam na podršci, drage žene, ali i muškarci, značilo mi je… Samo se srcem dobro vidi, istina se u očima ne da sagledati, Voli vas Ana – napisala je Ana citirajući poznati deo iz Egziperijevog romana „Mali Princ“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare