NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. DECEMBRA: Vodolije kolege OGOVARAJU, Rak se SVAĐA s partnerom, a OVAJ ZNAK se vraća STAROJ LJUBAVI

Šefovi će Devicama s poverenjem prepuštati zadatke i smatrati ih svojom desnom rukom. Mogli bi da preuzmu tuđe odgovornosti i pokažu se dorasle svakom zadatku

Ovan

Posao: Bićete osetljivi i brzopleti pa izbegavajte potpisivanje ugovora, putovanja i važnije aktivnosti i poslovne dogovore. U odnosima s klijentima ili partnerima vodite računa o onome što pričate.

Ljubav: Nemojte se stalno nadmetati s voljenom osobom jer time pogoršavate situaciju. Budite popustljiviji i pređite preko nekih stvari koje su ionako nevažne da bi ozbiljnije narušile vaš odnos. Ako ste sami, a neko vam se sviđa, osvajate ga polako i strpljivo.

Zdravlje: Zvezde će vas psihički osnažiti, ali vas zato fizički iscrpljivati. Stoga pripazite na fizičke simptome koji mogu da upozoravaju na razvoj nekog poremećaja. Ipak, krasiće vas odlično raspoloženje i optimizam.

Najbolji dan: 12. decembar

Najlošiji dan: 17. decembar

Bik

Posao: Ma koliko vam se činilo da sa zaradama nikako ne možete „na zelenu granu“, planete će Bika na ovom planu podržavati. Prihodi i zarade biće povezane s inostranstvom, ali i honorarnim poslovima.

Ljubav: Razvoj bračne situacije ići će vam na ruku. Proživljavaćete drugi medeni mesec. Ako ste slobodni, počeće spontano da se otvaraju prilike za nova poznanstva, posebno ako putujete, često ste na internetu ili se krećete u nekom sasvim novom društvu.

Zdravlje: Prošlonedeljne zdravstvene tegobe koje su mučile mnoge među vama, prestaju s ovom nedeljom. Merkur i Venera u Jarcu, daće vam mnogo vitalne energije s kojom ćete se lakše izboriti bolestima.

Najbolji dan: 14. decembar

Najlošiji dan: 13. decembar

Blizanci

Posao: Preko bliskog prijatelja doći ćete do korisnih informacija, koje će vam pomoći u poslovnom usponu. Rešićete okolnosti i situacije koje su vas u prošlim nedeljama kočile i ometale u delovanju.

Ljubav: Vaša ljubavna veza, biće podvrgnuta intenzivnijim negativnim planetarnim uticajima. Iskušenja će se pojavljivati u obliku starih problema, sumnji i bojazni od konkurencije. Kad vas uhvati sumorno raspoloženje, videćete samo partnerove mane.

Zdravlje: U prilično ste stresom periodu u kojem vas najviše iscrpljuju poslovna zbivanja i kontakti s ljudima. Mnogima ste na raspolaganju, pa imate premalo vremena za sebe. Pazite na disajne organe i imunitet generalno.

Najbolji dan: 17. decembar

Najlošiji dan: 15. decembar

Rak

Posao: Samopouzdanje će vam biti umanjeno, pa su mogući neki propusti ili otežavajuće okolnosti vezane za finansije ili pravne, zakonske regulative. No nekima među vama, otvara se prilika za novo radno mesto.

Ljubav: Pred vama su dani ljubavnih rasprava i potrage za istinom. Prepirke će početi zbog banalnih razloga i pretvarati se u svađe. Potrudite se da se što pre pomirite, kako praznike koji su uskoro tu ne biste proveli bez „slike i tona“.

Zdravlje: Mars u Blizancima i dalje je pretnja vašoj vitalnosti, stoga se ne igrajte svojim zdravljem nego se što više odmarajte. Dani su odlični za preglede i terapije, a neki će povećanu pažnju posvetiti pravilnoj ishrani.

Najbolji dan: 11. decembar

Najlošiji dan: 17. decembar

Lav

Posao: Kreativnost će Lavu biti istaknuta. Zahvaljujući njoj, dolazićete do originalnih rešenja, a odlikovaće vas i sposobnost donošenja ispravnih, pa i na neki način vizionarskih odluka.

Ljubav: Samci, telefon će vam ove nedelje često zvoniti – setiće vas se bivše ljubavi, a jednu od njih biste mogli i da obnovite. Radna sredina će takođe biti izvor zanimljivih osećajnih situacija. Možda vaš udvarač postane osoba s kojom blisko sarađujete.

Zdravlje: S ovom nedeljom nastupa olakšanje, pa ćete sanirati postojeće tegobe. Vraćaju vam se optimizam i energija, sve ste društveniji i skloni zaljubljivanjima. Sadržajan društveni život dobro utiče na vašu psihu.

Najbolji dan: 13. decembar

Najlošiji dan: 11. decembar

Devica

Posao: Bićete učinkoviti, marljivi i pouzdani. Šefovi će vam s poverenjem prepuštati zadatke i smatrati vas svojom desnom rukom. Mogli biste da preuzmete tuđe odgovornosti i pokažete se dorasli svakom zadatku.

Ljubav: Ljubav i sklad značiće vam mnogo, pa ćete se i partneru obraćati s mnogo pažnje. Ni zavođenje vam neće biti strano, čemu možete zahvaliti Veneri u znaku Jarca. Partnera ćete oduševljavati svojom razigranom maštom i vragolijama.

Zdravlje: Merkur i Venera u Jarcu biće zaslužni za vaš dobar imunitet i veliku fizičku izdržljivost, ali ostale planete upućuju na stresne situacije u porodičnom krugu. Pripazite na probavu, nerve i stopala. Jedite više voća.

Najbolji dan: 16. decembar

Najlošiji dan: 12. decembar

Vaga

Posao: Uverljivim i argumentovanim nastupom steći ćete poverenje uticajnih ljudi, koji će bez zadrške podržavati ostvarenje vaših planova. Iako ćete mnogo raditi, nervirati se i biti pod stresom, uspeh je neupitan.

Ljubav: Često ćete menjati raspoloženje, odluke i mišljenja. I najmanja partnerova nepažnja, sitna grubost, primedba ili kritika, biće vam povod za svađu. Međutim, štiti vas vladavina Strelca, pa će po svemu sudeći ovo biti samo prolazne teškoće.

Zdravlje: Napeti odnosi s ukućanima, posebno s roditeljima, prilično će vas umarati i izlagati stresu. Psihički ćete sve dobro podnositi, ali će vam u ključnim trenucima nedostajati fizičke izdržljivosti.

Najbolji dan: 17. decembar

Najlošiji dan: 15. decembar

Škorpija

Posao: Merkur u Jarcu poboljšava vašu koncentraciju i čini da bolje pamtite i primećujete detalje. Zarade bi naglo mogle da vam se poboljšaju, a neki bi mogli da dobiju makar i privremeni posao koji će im olakšati život.

Ljubav: Moguća je privlačnost na prvi pogled i iznenadno buđenje osećanja koje nećete moći, a niti ćete želeti da potisnete. Privlačiće vas samopouzdane osobe s izgrađenim životnim stavovima, pa nije isključeno da ove nedelje nekog takvog i upoznate.

Zdravlje: Zdravlje vam ove nedelje neće stvarati veće probleme, jer vas većina planeta podržava. Odgovaraće vam sadržajan društveni život i promene jer ste već pomalo zasićeni poslom. Psihički se pripremate za uživanje u praznicima.

Najbolji dan: 11. decembar

Najlošiji dan: 13. decembar

Strelac

Posao: Ostvarićete plodne kontakte s pojedincima koji bi mogli da vam pomognu u ostvarenju planova. Prijateljski nastup, prožet samouverenim i odlučnim stavom, biće ključni u komunikaciji s ljudima na položaju.

Ljubav: Imaćete sve uslove da ostvarite skladne, ali ne i dosadne odnose s partnerom. Ako ste slobodni, očekuje vas mnogo prilika za flert, pa i ozbiljne ljubavne pustolovine iz kojih će se rađati izuzetno romantične veze.

Zdravlje: Zahvaljujući Suncu u vašem znaku, neće vam nedostajati životnog optimizma. Nedelja je odlična za početak dijete ili kakvog kućnog programa vežbanja jer ćete pokazati zavidnu doslednost i upornost.

Najbolji dan: 12. decembar

Najlošiji dan: 11. decembar

Jarac

Posao: Mnogo ćete raditi, često dočekivati ponoć pred računarom, biti zatrpani papirima ili u poslovnim razgovorima, ali to vam neće predstavljati veliki problem. Takve i slične aktivnosti neće biti lišene zadovoljstva.

Ljubav: Jedan od bitnih pomaka u vašem intimnom okruženju, biće kvalitetnija komunikacija. Uspostavićete prijateljski odnos s partnerom i zakrpiti rupe koje su onemogućavale dotok pozitivnih osećanja. Voljena osoba imaće sluha za vaše probleme i sumnje.

Zdravlje: Kako se nedelja bude primicala kraju, tako će rasti vaše raspoloženje i energija. Merkur i Venera u vašem znaku daće vam obilje energije, ali pazite da ne precenite i ne preterujete u psihofizičkim naprezanjima.

Najbolji dan: 14. decembar

Najlošiji dan: 11. decembar

Vodolija

Posao: Budite na pojačanom oprezu jer postoje naznake da vam neće biti dostupne sve informacije, odnosno da nećete imati potpuni uvid u situaciju. Neke kolege bi mogle da vas ogovaraju, što će vas jako razočarati.

Ljubav: Izvesna je nerazmera između vaših ljubavnih želja i zbivanja na terenu. Vodolije u dugim vezama osetiće potrebu da se malo „zabave“ sa strane, što će završiti neslavno. Sveži parovi imaće priliku bolje da se upoznaju kroz rešavanje problema.

Zdravlje: Iz učmalosti i depresije najviše će vas izvlačiti društvo, pa društvene aktivnosti nikako ne zanemarujte. Često ćete osećati teskobu ili pritisak koji će izazvati neprijatna stanja uznemirenosti. Treba vam odmor.

Najbolji dan: 17. decembar

Najlošiji dan: 12. decembar

Ribe

Posao: Događaju se bitne promene u vašem poslovnom životu. To može biti napredovanje, nagrade ili realizacija nekog vama važnog projekta. Kako god bilo, ovo je nedelja u kojoj vas očekuju pohvale za pređašnji trud i napor.

Ljubav: Ulazite u razdoblje osećajnog preporoda, smirenja i postojanosti. Nesmetano ćete uživati u zbivanjima. Znaćete da pokažete šta osećate, pa ćete odagnati partnerovu sumnjičavost i omogućiti mu da se opusti i podari vam više nežnosti i pažnje.

Zdravlje: Sve ste zadovoljniji jer vam se neki životni planovi ostvaruju, uprkos povećanom trudu i zalaganju. Pri takvim naporima i zdravlje može da vam trpi, pa će osećaj umora i iscrpljenost biti vaši česti pratioci.

Najbolji dan: 11. decembar

Najlošiji dan: 16. decembar

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare