MARIJA SMISLILA DA IVAN S ŽENOM ŽIVI KOD NJIH U NIŠU: Odmah kuću proglasili RANČ PROKLETIH, a evo šta bi se desilo sa Jelenom! ŠOK

Tokom izlaganja zadrugarke Marije Kulić o nesuđenom zetu Ivanu Marinkoviću i njegovoj partnerki Jeleni Ilić na imanju u Šimanovcima povela se neslana šala koja joj se nimalo nije dopala.

– Ako dođu Jelena i Ivan da žive na spratu naše kuće u Nišu, onda će i otac uvek biti sa detetom, i majka, i ja, svi – poručila je Marija.

– A ti misliš da bi mogla skladno da funkcionišeš sa Jelenom, da ti se Jelena vrzma tu po dvorištu? – upitao je voditelj Darko Tanasijević.

– Ne, bre, imaće drugi ulaz. Ne zanimaju me njih dvoje kao bračni par. Neću ja imati nikakve veze sa njima. Oni idu gore, imaju iza ulaz, a mi smo dole – objasnila je Kulićka.

– Onda bi bilo kao u serijama… – uključio se Filip Car, na šta se Darko ubacio rečima: „Ranč prokletih!“.

– Ko zna šta bi Marija tu odradila, samo bi žena nestala, ne daj Bože dragi, šalim se. Ivanova žena nestala pod čudnim okolnostima. Na Dnevniku bismo čuli da Marija ima alibi, Siniša ima alibi, svi imaju alibi, a žena otišla u prodavnicu i nestala. Marija je sve to dobro osmislila – našalio se Filip.

A Bebica baš to jutro kad je moja Jelena nestala poneo iz kuće deset kesa i to crnih – ubacio se u šalu i sam Ivan Marinković.

– Bebica u isto vreme viđen u Novom Sadu i na periferiji Niša. Forenzičari našli dve kapljice krvi na zadnjem sedištu automobila Macanovića i na kraju on dobije četiri banke, odnosno 40 godina robije – nastavio je izlaganje Car.

– A moja Beki njuši one kese – nadovezao se ponovo Ivan.

Podsetimo, Marija Kulić je, nakon što je Ivan Marinković uspostavio kontakt sa sinom Željkom, predložila da on dođe sa verenicom Jelenom Ilić da živi na spratu njene porodične kuće u Nišu. Na taj način bi ujedno rešila Ivanovo stambeno pitanje, ali i omogućila da njen unuk na jednom mestu ima oba roditelja, odnosno samog Marinkovića njenu ćerku Miljanu Kulić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare