STRAŠNO PORODIČNO NASILJE U VRANJU: Ženu počeo da bije u kolima pa nastavio kod kuće, ćerku išutirao a onda tukao i policajca?!

VRANJE – Muškarcu iz Vranja određen je pritvor do 30 dana zbog nezapamćenog nasilja koje je sproveo u alkoholisanom stanju. Naime on je tukao suprugu, maloletnu ćerku i policajca koji je intervenisao.

Kako je VOM-u potvrđeno u Osnovnom javnom tužilaštvu, on je u nedelju uveče, u alkoholisanom stanju, najpre u vozilu udario pesnicom svoju suprugu, a dolaskom u porodičnu kuću prišao supruzi i udario je pesnicom u glavu, a zatim joj upućivao reči uvrede. Uhvatio ju je za kosu i udarao joj glavom o zid, a u hodniku porodične kuće gurnuo i maloletnu ćerku i nekoliko puta je udario rukama i nogama po glavi i telu.

Dolaskom policijskog službenika na lice mesta, osumnjičeni je upućivao reči pretnje, a zatim krenuo da gura policajca sve dok ga u jednom momentu rukom nije udario u predelu leve strane usta, a zatim i pesnicom u predelu levog uva.

Prema osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon što je saslušan od strane Osnovnog suda u Vranju, doneto je rešenje o određivanju pritvora do 30 dana.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare