BOGDAN BLISTAO – ATLANTA IZGUBILA: Oklahoma i Pokuševski slomili Hokse (VIDEO)

Košarkaši Oklahome pobedili su na gostovanju ekipu Atlante sa 121:114, i tako upisali treći uzastopni trijumf u NBA ligi.

Domaća ekipa je tokom treće četvrtine u nekoliko navrata imala 14 poena prednosti, da bi tu deonicu završili sa plus četiri (88:84).

Oklahoma je zatim zaigrala bolje i u poslednjoj četvrtini serijom 23:8 povela sa 107:98 nešto manje od tri minuta pre kraja.

Šej Gildžes-Aleksander je za goste postigao 35 poena, uz šest skokova i pet asistencija, Džoš Gidi je dodao 17 poena (12 u poslednjoj deonici), dok je Usman Dijeng upisao 15 poena.

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski je u pobedničkom timu za malo više od 13 minuta na terenu postigao dva poena, uz tri asistencije i dva skoka.

Dedžonte Marej je bio najefikasniji u Atlanti sa 24 poena, dabl-dabl učinak je ostvario Tre Jang sa 23 poena i 10 asistencija, a u svom drugom meču po povratku na teren posle povrede srpski igrač Bogdan Bogdanović je upisao 17 poena, uz tri skoka i po jednu asistenciju i ukradenu loptu.

Atlanta je na četvrtom mestu Istočne konferencije sa 13 pobeda i 11 poraza, dok je Oklahoma 12. na tabeli Zapadne konferencije sa skorom 11/13.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare