EPILOG JEZIVOG NASILJA NA PIJACI U BEOGRADU: Nema elemenata krivičnog dela! Ovo su KAZNE za učesnike TUČE!

Kako Udarna Vest nezvanično saznaje od izvora upoznatog sa slučajem, u incidentu na pijaci u Beogradu nema elemenata krivičnog dela.

– Oba aktera tuče su dobile prekršajne prijave jer su oboje učestvovali u tuči – kaže naš izvor.

Podetimo, brutalno nasilje nad ženom dogodilo se na jednoj beogradskoj pijaci kad je na prodavačicu robe nasrnuo stariji muškarac koji tu takođe radi. Udarao ju je pesnicama po glavi, davio je i gurnuo na tezgu, a ona je od siline udarca povredila kičmu, tvrdi sin pretučene žene.

Ovaj nemio incident dogodio se u subotu ujutru a ceo napad zabeležile su nadzorne kamere te je na društvenim mrežama osvanuo jeziv snimak. Na snimku se vidi kako je nasilnik gurnuo prodavačicu na obližnju tezgu i počeo da je udara.

U pomoć je nesrećnoj ženi pritekao samo jedan muškarac, dok su dvojica stajala u njihovoj blizini i s vremena vreme se okretali da vide šta se dešava. Kako se vidi na snimku, siledžiju je zatim udaljio drugi muškarac, nakon čega se on zaputio ka njenoj tezgi, gde je šutirao kutije i proizvode koji su se tu našli.

Osuda na mrežama

– Nasilnik prebija stariju ženu dok ostali gledaju, samo jedan čovek prilazi da pomogne. Ko od nadležnih je bio da privede ovog nasilnika, žena poseduje izveštaj lekara specijaliste o povredama, udarci se jasno vide na snimku. Hitno tražimo da se uhapsi počinilac i kazni odgovarajućom kaznom. Delite ovu sramotu da vide svi i da se počinilac sankcioniše – piše u objavi snimka na Instagram stranici „Stop nasilju“.

– Majka je u subotu ujutru u ranim jutarnjim časovima otišla na pijacu i tamo je pretučena od strane siledžije. Oko sedam časova je bila na pijaci, a pola sata kasnije je već došla prva mušterija. Ovo monstruozno nasilje se dogodilo oko osam časova. Tu pored nje su bila njena kolica s robom, koja su smetala drugom čoveku koji prodaje. On je gurnuo ta kolica, koja su udarila i mušteriju. Smetala su mu očigledno i hteo je da ih pomeri. Onda se iz čista mira zaleteo na moju majku – tvrdi zabrinuti sin i dodaje:

– Počeo je krvnički da je davi i udara pesnicama u glavu, čak ju je gurnuo toliko jako da je ona od siline udarca pala na tezgu.

Lekarski nalaz

On navodi i da ostali kupci i prodavci nisu reagovali, osim jednog čoveka. – Moja majka je i juče bila kod lekara na daljim snimanjima. Da li je moguće da živimo u vremenu gde pošten čovek ne može da zaradi svoje parče hleba bez toga da bude ugrožen. Kad udari jednu ženu na pijaci pred narodom, ko zna šta radi tek svojoj ženi i deci kad je kod kuće – pita zabrinuti sin i dodaje da je i na društvenim mrežama objavio fotografije na kojima se vide povrede koje je njegova majka zadobila.

Po izveštaju lekara, ona ima povrede glave, vrata, ograničeni spazam i preživela je stres. Takođe, žena se žalila na bolove u regiji kičme, a druge ortopedske povrede je negirala.

– Bol na perkusiju nad spinozusima C kičme, pokreti vrata, ograničeni spazam PVM, navodi parestazije ruke – stoji u izveštaju lekara objavljenom na društvenim mrežama.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare