OTKRIVENA TAJNA POSLE TRI I PO DECENIJE: Pevačica grupe Zana sestričina je Marine Tucaković, a karijeru napustila zbog SEKTE!

Treća pevačica grupe „Zana“ Natalija Živković napustila je grupu jer se priključila sekrti Hare Krišni, otkriva Kurir tajnu staru tri i po decenije. Takođe, ono što je malo poznato javnosti jeste to da je Natalija sestričina Marine Tucaković, a pečat je ostavila hitom „Rukuju se rukuju“ koji se i danas sluša.

Kako Kurir saznaje, ona je naprasno odlučila da uspešnu karijeru u grupi okonča posle samo godinu dana provedenih u bendu, a na to je bila prinuđena jer je sama izabrala da poštuje pravila organizacije kojoj se priključila. U pitanju je hinduistička sekta koja je nastala u 17. veku, a taj pokret se proširio celim svetom pa sada deluje u više od 70 zemalja.

Naziv Hare Krišna ujedno je i mantra koju sledbenici ponavljaju. Prema dostupnim informacijama, sledbenici te sekte veruju da će upornim ponavljanjem ovih reči osloboditi svoje duše i približiti se Bogu. Svoja verovanja temelje na hinduizmu i verskim zapisima, a veruju u Krišnu – vrhovnog Boga. Unutar organizacije imaju kompleksne odnose, rituale i hijerarhiju, a svi članovi pokreta žive po strogim pravilima, koji je morala da se pridrižava i Natalija.

Klone se poroka poput alkohola, kocke, cigareta i ne jedu meso. Strogi su i po pitanju seksualnih odnosa koji su zabranjeni izvan braka. Takođe lekove uzimaju samo u nužnim slučajevima. Pokret je u svetu privukao i moćne i slavne osobe poput Džordža Harisona, člana Bitlsa, koji je Hare Krišni posvetio i pesmu My Sweet Lord. Ova sekta je u fokusu javnosti bila i zbog skandala koji su uključivali drogu, oružje, ali i zlostavljanje dece. Istaknuti članovi pokreta 90-ih su bili optuživani da su u školama zlostavljali decu nakon čega je pokret izgubio mnogo sledbenika.

Ovim povodom najpre smo kontaktirali sa Zoranom Živanovićem Žikom, osnivačem i frontmenom „Zane“.

– S obzirom na to šta se meni dešava poslednjih godina kada i sam objavim neku fotografiju na društvenim mrežama, pa od toga ispadne svašta, ja sam odlučio da dugi niz godina se oglašavam u javnosti samo kada je muzika u pitanju. Odavno nisam u kontaktu sa njom i o tuđim životima ne bih komentarisao. Očekujemo izlazak albuma i to je ono o čemu mogu da gocvorim. Vama hvala što ste pozvali, ali vas isto tako molim za razumevanje. Što se tiče toga da li je ona sestričina ili dalja rođaka Marine Tucaković zaista nemam precizne informacije, ali je tačno da su neki rod – rekao je Žika za Kurir.

Saznanja Kurira je potvrdio Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i Natalijin rođak.

– Jeste, Natalija je mamina, a samim tim i moja rođaka. Sećam se da su moji dosta davno izgubili kontak sa njom, nakon što se sa tadašnjim dečkom preselila iz zemlje i priključila se Hare Krišni.Trenutno sam u Izraelu, a voleo bih da stupim u kontakt sa njom da sam u Beogradu. Potpuno sam smetnuo s uma činjenicu da smo rod, a nakon svih porodičnih gubitaka tako nešto mi puno znači – rekao je Laća za Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare