DARKO LAZIĆ NAPUSTIO SRBIJU SA DEVOJKOM! Vrelom pozom sa plaže zapalili društvene mereže, sve im je POTAMAN! (FOTO) 

Pevač Darko Lazić odlučio je da napravi predah i otputuje na odmor u toplije krajeve, a ovoga puta društvo mu pravi devojka Katarina.

Zaljubljeni par uživa u visokim temperaturama na plaži u Dubaiju, a o odmoru iz snova obavestili su svoje pratioce na Instagramu.

Darko Lazić
foto: Printscreen/Instagram

Da i te kako zna da se provodi, ali i da je pravi džek i hedonista može se zaključiti po Lazićevim poslednjim objavama na Instagram profilu gde se pevač pohvalio bogatom trpezom uz obalu mora, ali i kako uživa u sportskim aktivnostima na vodi.

Darko Lazić
foto: Printscreen/Instagram

Folker na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavio je danas i fotografiju sa plaže na kojoj pozira u društvu svoje izabranice.

Darko Lazić
foto: Printscreen/Instagram

Darko i Katarina zauzeli su vrelu pozovu, pa zagrljeni i zaljubljeni pozirali na plaži u kupaćim kostimima, a komentari su se samo nizali.

Podsetimo, Darko je bio oženjen koleginicom Anom Sević i iz tog braka ima osmogodišnju ćerku Lorenu, dok iz ljubavne veze sa Marinom Gagić ima troipogodišnjeg sina Alekseja. On je krajem aprila ove godine raskinuo veridbu sa pevačicom Barbarom Bobak i upusttio se u ljubavnu vezu sa Katarinom, sa kojom se zabavljao pre ulaska u brak sa Anom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare