VELIKI ŠEF ZAPLENIO ZADRUGARIMA ZABRANJENE PREDMETE! Milan Milošević saopštio odluku produkcije, učesnici odmah ustali i doneli sve što su krili!

Rijaliti učesnici uspeli su da sakriju određene predmete koji su u rijaliti programu „Zadruga 6“ strogo zabranjeni, ali je produkcija saznala za to i poslato je pismo u Belu kuću. Pismo je pročitao Milan Milošević, a nakon toga zadrugari su sami doneli sve zabranjene predmete
Rijaliti učesnici uspeli su vremenom da „uštekaju“ veliki broj hemijski-olovki koje su čuvali u spavaćoj sobi, ali i na drugim mestima kako bi jedni drugima pisali poruke. 

Ovome je sada Veliki šef odlučio da „stane na put“ i po voditelju Milanu Miloševiću tokom emisije „Nominacije“ poslao pismo u kojem od stanara Bele kuće zahteva da sve hemijske iznesu na sto.
Zadrugari su jedan po jedan ulazili u spavaću sobu, kako bi uzeli pribor za pisanje i odložili ga. Oni su odložili ukupno dvanaest olovaka, koje su tokom prethodnog perioda umesto za osnovnu namenu pisanja podrebština za kupovinu, pisali jedni drugima poruke, što je strogo zabranjeno.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare