ZATVORENIKA NA SLOBODNOM VIKENDU IZBOLI U KLUBU: Brutalan napad u Užicu, policija taraga za napadačima NENAD JEDVA PREŽIVEO 

Nenad S. (25) teško je povređen kada ga je nepoznati napadač izbo četri puta nožem u leđa dok je sedeo za šankom u jednoj užičkoj diskoteci, a nakon ranjavanja mladić je iznesen ispred lokala, gde ga je obezbeđenje još i pretuklo, tvrdi za Kurir prijatelj povređenog.

Burtalni napad na Užičanina dogodio se u noći između petka i subote, a u tom momentu on se nalazio na slobodnim danima iz zatvora, pošto služi kaznu za nanošenje teških telesnih povreda. Kako Kurir saznaje u užičkoj policiji, još uvek niko nije uhapšen.

– Policija traga za osobom koja je hladnim oružjem povredila mladića, kao i za osobama koje su učestvovale u tuči. Osumnjičeni još uvek nisu identifikovani, radi se na rasvetljavanju slučaja – kaže naš izvor iz policije i dodaje da je ovo krivično delo kvalifikovano kao ubistvo u pokušaju.

Kako saznajemo, identifikaciju osumnjičenih otežava to što nema video-snimaka sa sigurnosnih kamera iz samog kluba, ali ni ispred njega.

– Da li je to neko namerno sklonio ili kamere nisu radile, biće utvrđeno – kaže izvor.

Prijatelj Nenada S. (ime i prezime poznato redakciji) kaže za Kurir da se i dalje ne zna motiv napada, ali da je Nenad jedva preživeo.

– Sedam dana pre nego što je Nenad izboden izašao je na odmor iz požarevačkog zatvora i 19. novembra, u petak uveče, otišao je u grad. Sedeo je za šankom, pio i nije nikoga dirao. Častio je konobare, a sedeo je i sa šefom obezbeđenja za šankom – kaže prijatelj i dodaje da sa sigurnošću zna da Nenad te večeri nije pravio probleme u klubu.

– Jedan mladić iz obezbeđenja prišao je Nenadu i počeo da ga ubada nožem u leđa. On je počeo da pada sa stolice. Napadač je tada istrčao iz kluba i pobegao, a šef obezbeđenja je uzeo Nenada u naručje i izneo ga napolje kako bi ga odvezao u bolnicu – priča naš sagovornik i dodaje da je izbodeni Nenad ispred kluba dobio još i batine.

– Ne znam da li je šef obezbeđenja učestvovao u tom batinanju, ali kada je Nenad iznesen ispred kluba, grupa muškaraca je počela da ga tuče i rukama i nogama. Ubrzo se i onesvestio. Tada je šef obezbeđenja uzeo Nenada i odvezao ga u užičku bolnicu – tvrdi prijatelj povređenog i dodaje da su ostali gosti, koji su se našli ispred lokala, navodno telefonima snimili tuču.

Žrtva saslušana

On tvrdi i da su povređenom konstatovane povrede opasne po život. – Lekari su uspeli da mu spasu život i bio je na intenzivnoj nezi. Dao je i izjavu u policiji, gde je naveo da se seća samo da je osetio jak bol u leđima, ali da nije video ko ga je napao. Dodao je da se ne seća ničega posle toga – kaže prijatelj i navodi da je Nenadova porodica van sebe.

Učestvovao u tuči 

U zatvoru ne pravi probleme

Povređeni Nenad S. je u požarevačkom zatvoru, prema rečima njegovog prijatelja, na izdržavanju kazne zbog tuče u kojoj je učestvovao.

– Nenad je pre nekoliko godina učestvovao u tuči i tada je jednom mladiću naneo teške telesne povrede, pa se od prošle godine nalazi u zatvoru u Požarevcu. Iza rešetaka radi i veoma je dobar, ne pravi nikakve probleme – kaže prijatelj za Kurir i dodaje da Nenadu sledeće godine, u oktobru, ističe kazna.

Nije prvi put 

Pre šest godina ranjen iz pištolja

Nenad S. je bio ranjen i u aprilu 2016. godine, i to sa tri hica iz vatrenog oružja u stomak.

– Obračun je tada izbio zbog devojke, ali ne njegove. On je tada bio u društvu prijatelja koji se potukao u klubu sa drugim momkom, i to zbog devojke. Nije tada učestvovao u sukobu, a kada je s tim prijateljem posle krenuo u kladionicu, pretučeni mladić se isprečio ispred njega i pucao. Ispalio je tada tri hica u njega, preživeo je i nije imao ozbiljnije posledice – tvrdi Nenadov prijatelj.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare