„SVE ŠTO SAD IMAMO JE MOLITVA“ Beba Bojana iz Leksingtona operisana 10 dana od rođenja, oglasila se Aleksandra dirljivom porukom

Aleksandra Vasković, supruga frontmena „Leksington benda“ Bojana Vaskovića, pre tačno deset dana na svet je donela devojčicu koja je unela novu radost i neizmernu sreću u porodični dom.

Treće dete Bojana Leksingtona i Aleksandre, malenu Helenu, sa najviše nestrpljenja iščekivali su njihova ćerka i sin koji su se nesumnjivo i najviše obradovali vešću da će im se u porodičnom domu uskoro pridružiti seka.

Hrabra Aleksandra i ovog puta oglasila se na pomenutoj društvenoj mreži i emotivnom porukom mnoge raznežila jer treće dete Bojana Leksingtona moralo je sa svega deset dana biti operisano.

– Dragi moji, pre svega želim da vam se zahvalim na divnim čestitkama i lepim željama povodom rođenja naše ćerke Helene. Osećam potrebu da vam se obratim, jer ste bili uz mene celu trudnoću i došlo je vreme da podelim ono što sam na neki način nagoveštavala a to je da nas i posle porođaja čeka period neizvesnosti i velikih izazova. Naime, na sredini trudnoće u sklopu redovnih pregleda ustanovljeno je da naša beba ima urođenu srčanu manu koja će morati da bude hirurški korigovana u prvim nedeljama bebinog života – pisala je Aleksandra na Instagramu, pa dodala:

– Suočavanje sa tim saznanjem bilo je samo po sebi traumatično, ali odlučili smo da damo šansu životu, te sam nastavila trudnoću trudeći se da je nosim sa radošću i verom u najpozitivniji mogući ishod. I zaista, osim tog saznanja sve je bilo u najboljem redu do samog kraja zaključno sa porođajem, koji je i najlepše iskustvo porođaja do sada. ali o tome nekom drugom prilikom. Sada se suočavamo sa definitivno najtežim periodom u našim životima dok čekamo da naša hrabra ćerkica izvojuje svoju najvažniju životnu bitku. Ona je operisana, u procesu je oporavka i sve što sada imamo su molitva i strpljenje. U periodu koji sledi nećemo se oglašavati niti odgovarati na poruke jer su sve naše misli i energija usmerene ka njoj i porodici. Hvala vam na podršci i razumevanju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare