SVAĐA: Reper Kanje Vest pozvao Trampa da mu bude zamenik, ovaj pobesneo!

Poznati američki reper Kanje Vest, koji je promenio ime u Je, otkrio je detalje s nedavne burne večere koju je imao s Donaldom Trampom, bivšim predsednikom Amerike!

Večera je održana na Trampovom imanju Mar-a-Lago na Floridi, koje je pre nekoliko meseci bilo meta racije federalnih vlasti, koje su tragale za poverljivim dokumentima koje je Tramp protivzakonito poneo sa sobom nakon napuštanja Bele kuće.

Imali dobre odnose

Vest je, kako prenosi Njuzvik, rekao bivšem predsedniku Amerike da bi on bio sjajan kandidat za njegovog potpredsednika pošto se reper kandidovao na izborima za Belu kuću koji će biti održani u novembru 2024. Na tu Vestovu ponudu Tramp je pobesneo.

– Mislim da je Tramp bio najviše uznemiren zbog toga što sam ga zamolio da bude moj potpredsednik. Ta moja ponuda ga je uhvatila potpuno nespremnog – naveo je Vest u video-snimku koji je objavio svom profilu na Tviteru, koji mu je nedavno ponovo aktiviran.

Vest navodi da je Tramp kristalno jasno dao do znanja da neće nikoga osim samog sebe podržati na predsedničkim izborima 2024.

– Tramp je zapravo počeo da viršti na mene za stolom i govori mi da ću izgubiti – napomenuo je Kanje.

Reper je potom Trampu rekao da se smiri:

– Rekao sam: „Stani, stani, stani, Trampe, ti razgovaraš sa Jeom.“

Kanje Vest se kandidovao i na prošlim izborima kao nezavisni kandidat, ali je osvojio tek nekoliko hiljada glasova. Reper je ranije bio u dobrim odnosima s Trampom. Bivši predsednik ga je primio u Beloj kući, a sastali su se i u Trampovom tornju na Menhetnu. Zanimljivo je da se i Kim Kardašijan, bivša reperova supruga, sastajala sa Trampom u Beloj kući dok je bila angažovana u kampanji za pomilovanje Alis Meri Džonson (67), koja je preko dve decenije u zatvoru zbog šverca kokaina.

Antisemitske izjave

Podsećamo, Kanje Vest poslednjih nedelja ima velikih problema zbog antisemitskih izjava. Zbog izjava da jevrejska kabala kontroliše muzički biznis i medije ostao je bez ugovora vrednih više stotina miliona dolara. Napustili su ga „Adidas“ i drugi brendovi koji su mu bili sponzori. Na drugoj strani, Tramp je nedavno zvanično najavio da ulazi u kampanju za osvajanje stranačke nominacije za izbore 2024. uprkos nedovoljno dobrim rezultatima republikanaca na međuizborima. Noćna mora za Trampa: I beli suprematista na večeri

Mediji u SAD prenose da je na večeri povodom Dana zahvalnosti kod Trampa, pored repera Vesta, bio i Nik Fuentes, poznati beli suprematista, koji je takođe pod pritiskom zbog antisemitskih izjava. Ovaj ekstremni desničar, koji sebe naziva američkim nacionalistom, pobornik je brojnih teorija zavera i tvrdi da je njegova misija da Republikansku stranku učini hrišćanskom. NBC njuz prenosi da će Tramp imati velikih problema da u javnosti objasni svoje veze i druženje sa ovim poznatim ekstremistom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare