„HAJDE DA SE ZVEKNEMO“ Mikica postavio Maji BEZOBRAZNO pitanje, a sada se oglasio Miloš Bojanić! Pevač TVRDI OVO

Mikica Bojanić svojim učešćem u „Zadruzi“ privlači veliku pažnju. Njegov otac, pevač Miloš Bojanić prokomentarisao je ponašanje svog sina.

Kako vam se čini druženje Mikice i Miljane Popović? 

– Ja nisam ispratio, nemam informacije. Nisam gledao i bio sam na snimanjima emisija. Za Mikicu sad čujem da ima Miljana, ako ćete iskreno, nisam ni zapazio ko je ta Miljana.

Pošto ste iskusni rijaliti igač i poznajete Dejana Dragojevića, šta mislite kako on gleda na situacije sa Aleksandrom?

– Nemam informacije o druženju, ja to nešto pročitam ponekad, ali retko pratim da bih ja zapažao ko koga gleda i ko sa kim. Nisam toliko uključen u sve to. Ne mogu da komentarišem nešto za šta nemam podlogu, niti sam primetio nešto za Aleksandru i Zvezdana.

Da li ste ispratili da se Mikica preselio u pab i mnogi spekulišu da će pući prijateljstvo sa Mikijem, Zvezdanom i Miljanom? Sad se više druži sa Lepim Mićom.

– Koliko znam druži se sa Lepim Mićom, Mikijem i Zvezdanom i Miljanom, to je bila neka ekipa njih četvorica. Mikicu jako dobro poznajem, on je jako drag dečko i nema u sebi ništa zločesto. Ne odriče se on tako lako stečenog prijatelja ili prijatelja kojeg je prihvatio, to teško može da se desi da on to tek tako menja u sebi jer je on jedan veliki emotivac i baš bi morao neko dobro da ga razočara. To tvrdim i to je sigurno.

U utorak posle žurke Mikica je smirivao Maju, posle haosa, pa joj je rekao: „Ajde da se ti i ja zveknemo“, šta mislite o tome?

– Ma ne, on nju gleda kao sestru. On nastavlja moje prijateljstvo, Maja i ja smo bili jako dobri kad sam ja bio u „Zadruzi“ i rekao sam mu da sa njom bude kao sa sestrom, on je tako i krenuo. Koliko sam čuo rekao je da njih dvoje se zabavljaju… To je bila šala, to je zezanje. Ne može sa prijateljicom da se zvekne, nego je to njegovo što mu je izletelo, još ako je popio dva, tri piva, može da izleti neka nekontrolisana konstatacija ili izreka. On je prema Maji sigurno drugarski nastrojen i tako će biti do kraja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare