DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 26. NOVEMBAR! Škorpije SARKASTIČNE, Strelčevima uspeh u poslu sa NEKRETNINAMA, a evo ko će imati BOLOVE u STOMAKU

Pred nama je zanimjiv astrološki dan u kojem su Merkur, Venera i Sunce u vatrenom znaku Strelca, pa donose puno optimizma, ali i planova za putovanja

OVAN 

LJUBAV: U blago povoljnoj ste fazi za ljubav, ali morate biti realniji kada su u pitanju vaša očekivanja od ljubavi i izabrane osobe. POSAO: Uspeh partnerskog posla ili započinjanje partnerskog posla. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije. 

BIK 

LJUBAV: Moguća strastvena ljubavna veza sa nekim ko možda nije pravi izbor za vas, ili bar ne na duže staze. POSAO: Mešanje posla i zadovoljstva bi moglo da izazove probleme. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI 

LJUBAV: Razmirice sa izabranom osobom zbog vaše nervoze. POSAO: Možete imati problema sa nekim ljudima koji vam ne žele dobro. Izbegavajte sve nezakonske radnje. ZDRAVLJE: Moguća infekcija ili povreda.

RAK 

LJUBAV: Moguće promene i izvesni problemi u sferi ljubavi. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa privatnim biznisom i trgovinom nekretninama ili stanodavstvom. ZDRAVLJE: Bićete vrlo promenljivog zdravlja. 

LAV 

LJUBAV: Veza sa dosta starijom osobom ili nekom koju u drugim okolnostima ne biste izabrali. POSAO: Kontrolišite svoje izdatke i nemojte se previše opuštati kada je u pitanju novac. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

DEVICA

LJUBAV: Nejasna situacija u sferi ljubavi. Moguće je da će vaši apetiti porasti, a da vi nećete imati prilika u ovoj sferi. POSAO: Pravićete planove i biti fokusirani na dugoročna predviđanja. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Nemojte raditi ništa što se protivi vašim željama. Partner bi mogao da bude vrlo agresivan/na. POSAO: Možete dobiti dobru priliku za posao, ali i imati probleme ako radite sa članovima porodice. ZDRAVLJE: Bol stomaka.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Niste previše dopadljivi ovih dana i to ima veze sa vašim načinom komunikacije koji je previše sarkastičan. POSAO: Vaše finansije će se kretati ka pozitivnoj nuli, kao uvertira u bolji nadolazeći period. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC 

LJUBAV: Možda ste pomislili kako se ništa ne dešava u vašem ljubavnom životu, ali danas to sigurno neće biti slučaj. POSAO: Uspeh u svemu što podrazumeva samostalno preduzetništvo i nekretnine. ZDRAVLJE: Slabije.

JARAC 

LJUBAV: Moguće je da ćete imati zajednička ulaganja sa izabranom osobom, možda krenuti I u zajednički poslovni poduhvat. POSAO: Vaš trud će biti nagrađen ali previše posla bi moglo da izazove zamor. ZDRAVLJE: Dobro ćete se osećati.

VODOLIJA 

LJUBAV: Problemi u odnosu, možda pre svega zbog nedostatka entuzijazma kada je ljubav u pitanju. POSAO: Finansijski problemi; iznenadni gubitak, trošak ili potraživanje koje ćete morati da otpišete. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

RIBE

LJUBAV: Ljubav u inostranstvu ili sa strancem/kinjom. Interesovaće vas samo oni koji mogu da vam prošire vidike. POSAO: Vaša poslovna situacija popravlja. ZDRAVLJE: Solidno.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare