JEZIVA OBJAVA BIVŠEG ZADRUGARA! Preminula mu majka, a on joj dao obećanje: „Otići ću i ja sa ovog sveta, i to jako brzo…“ FOTO

Bivši zadrugar Aleksandar Bogunović Zverka zabrinuo je javnost kada je na svom Instagram profilu podelio sliku sa majkom.

Naime, ona je preminula pre dva dana, a Zverka je sada otkrio koliko je bio vezan za majku, a onda i istakao da ne želi da živi na ovom svetu, ukoliko ona nije sa njim.

– Majko, otišla si prerano i duša mi se cepa ova dva dana od kada te nema više… Živim kao da sam mrtav, ovu tugu i bol ja ne mogu da uklonim i ne znam kako ću živeti bez tebe dalje. Bila si mi sve na svetu, voleo sam te više od sebe i svega, a sada te nema više – napisao je Zverka u okviru svog Insta storiju, pa dodao:

Aleksandar Bogunović Zverka
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Bolje da ne živim više ovako i znam da ćemo se uskoro videti ponovo, ja sam bez tebe mrtav čovek, a otići ću i ja sa ovog sveta i to jako brzo, to ti obećavam. Voli te beskrajno tvoj sin – napisao je on.

Bivši zadrugar je takođe otkrio i datum i vreme kada će njegova majka biti sahranjena:

– Ko smatra da mi je drug i pijatelj, doći će sutra na sahranu na Centralnom groblju Voždovac. Hvala… – dodao je Zverka.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare