DARU BUBAMARU KAZNILI NA AERODROMU ZBOG LAŽNIH KOFERA! Pevačica morala da plati 5.000 funti? Oglasila se godinama kasnije! 

Pevačica Dara Bubamara godinam se hvali bogatsvom i kako dobro zarađuje, ali je pravo stanje stvari izašlo na videlo kada je pevačica zaustavljena na aerodromu jedne godine zbog lažnih Luj Viton kofera
Naime, te 2012. Dara je navodno iskeširala 5.000 švajcarskih franaka na ciriškom aerodromu kako bi platila kaznu zbog posedovanja kopija kofera marke „Luj Viton“.

 Vukla je dva kofera kad joj je u aerodromskoj zgradi prišlo nekoliko ljudi sa službenim legitimacijama- otkrio je tada izvor Kurira koji se našao na licu mesta, i dodao:

– Dara je u prvi mah bila zbunjena, spustila je putne torbe i, shvativši šta joj govore, pocrvenela kao bulka. Oko nje su se ubrzo okupili znatiželjnici, pa se pomerila u stranu. Otvorila je oba kofera i ubrzo počela da prebacuje stvari u najlon kese, a koferi su zaplenjeni pošto je odmah ustanovljeno da su kopije. Dara je zbog toga morala da plati kaznu od pet hiljada franaka, ali blam i podsmeh prisutnih mnogo su gora kazna od novčane– dodao je izvor i opisao šta se porom dogodilo:

– Pevačica je potom s kesama u rukama napustila „mesto zločina“, dok su falš koferi ostali u rukama inspektora iz „Luj Vitona“. Ovo se desilo zato što su čelnici čuvenog brenda još nekoliko godina pre tog trenutka obznanili da će sve one koje primete da imaju lažnjake s njihovim znakom hapsiti ili novčano kažnjavati- zaključio je izvor.

Dara je tada ovinarima spustila slušalicu kada su joj postavili pitanje u vezi sa ovim događajem, a kasnije je ipak tvrdila da nije imala lažne „Luj viton“ kofere i da nije zbog toga je platila kaznu. 

– Poslednjih deset godina ulažem u karijeru, pa sve trošim na torbice. Ponekad pomislim i da sam bolesna koliko ih imam. Ne mogu da verujem da se naši pevači ne bune kada se napiše tako nešto. Oni misle da je to marketing. Kakav marketing? Meni ne treba loša reklama- rekla je tada Dara Bubamara za „Ekskluziv“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare