BUDO BANANA I NJEGOVA ĆERKA OSLOBOĐENI OPTUŽBI ZA ŠVERC KOKAINA: Sudilo im se za tonu i po droge nađene u kontejneru s voćem 

Budimir i Marina Krstović oslobođeni su danas pred Višim sudom u Podgorici optužbi za šverc 1,2 tone kokaina koji je nađen u njihovim kontejnerima sa voćem u njihovom magacinu nadomak Pogdorice.

Ukinut im je pritvor i odmah će biti pušteni na slobodu. Presudu je izrekla sudija podgoričkog Višeg suda, Vesna Kovačević, koja je od samog početka vodila ovaj sudski predmet.

Podsetimo, Budimir i Marina Krstović uhapšeni su nakon što je policija u njihovom magacinu, u zetskom selu Mojanovići nadomak Podgorice, 24. avgusta prošle godine pronašla 1.200 kilograma kokaina. Marina i Budimir Krstović su pred istražiteljima tvrdili da nemaju ništa sa pronađenom drogom.

Banane koje je naručila Marina Krstović za firmu „San Francisko“ u vlasništvu su njenog oca Budimira su utovarene na MSC „Katya“, koji je iz Luke Bolivar krenuo prema Panami. Za sada nije poznato da li su kontejneri sa bananama iz Paname nastavili transport brodom „Katya“ prema Malti ili su pretovareni na neki drugi teretnjak. Brod „Charlotte“ je iz Luke Đoja Tauro preuzeo kontejnere sa naručenim bananama i prevezao ih do Luke Bar.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare