BEŽI OD MAJE , ONA JE LOŠA REKLAMA! Zadrugari opleli po Bilalovoj devojci, upozorili Kerića na ovo! (VIDEO) 

Zadrugari su ubeđeni da se rukometašu, Aleksandru Keriću sviđa starleta Maja Marinković, a njegovi cimeri Miljjan Vračević i Ivan Dragić su na sve moguće načine pokušavali su da sportisti dokažu da starleta nije za njega i da treba da je čuva
Naime, jutjuber Bilal Brajlović kada je saznao da njegova devojka flertuje sa njegovim cimerom napravio je skandal.

Zadrugari su pokušali da osveste Aleksandra Kerića i da ga ubede da se ne upušta u ljubavni odnos sa starletom Majom Marinković, za koju tvrde da je loša reklama.

– Nju su svi idealizovali, i svi bi da budu sa njom, a ona se dvedest puta uspavljivala da bi onako izgledala – rekao je MIljan.

Mene su roditelji molili samo sa njom da ne bude, ona je najnepoželjnija snajka – rekao je Dragić. 

 Svi jure kod nje zbog reklame, ali ovako svi beže od nje – dodao je Dragić. 

– Nekada su se u rijaltiju pojavljivale starlete koje su bile ozbiljne glave i likove, Tijana Đurić ona ih je sve postrojila, Ana Korać isto, ali do sada sve devojke ova ih je prešišala, ova je najbolja za reklamu. – rekao je Miljan.

– Ali ona je katastrofa da mu radi to – rekoa je Kerić

– Kažem ja njemu, gleda ga otac, njega će pamtiti po batinama. Ona se Janjušu popne na glavu i pr*ne mu. On je sve sje*ao zbog bambusanja u izolaciji i deset šamara. Car ne sme da okrene roditelje za Blagdan. Ona je tri kulture, tri nacije, tri momaka, ona je dovela do ludila, upropastila– rekao je Miljan.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare