FUDBALER IZ SRBIJE UHAPŠEN U BANJALUCI! Posvađao se sa prijateljem dok su igrali video-igrice, pa mu zario NOŽ U VRAT 

Dušan Čelar (26), srpski fudbaler, inače sin bivšeg fudbalera i fudbalskog agenta Gorana Čelara, sumnjiči se da je u petak u Banjaluci pokušao da ubije vršnjaka, takođe sportistu, Miloša Čudića (26)!

Kako prenosi portal Nezavisne.com, fudbaleri su igrali igrice u stanu i među njima je najpre izbila svađa, koja je kulminirala u tuču. Čelar, kog je navodno pošto se iz Rumunije vratio da igra za Krupu, u stan primio Čudić, dohvatio je nož i drugu zario sečivo u vrat i plećku.

Međusobna tuča

Iz Policijske uprave Banjaluka nadležnoj policijskoj stanici je u petak oko 23 časa prijavljeno da je u porodičnoj kući u Banjaluci došlo do međusobne tuče između dve osobe kao i da je mladić nožem naneo telesne povrede oštećenom.

– Mladić koji je u petak povređen nožem u Banjaluci je fudbaler Miloš Čudić, koji igra za Ljubić iz Prnjavora, a za pokušaj njegovog ubistva osumnjičen je Dušan Čelar (26), njegov dobar drugar, koji je ranije bio fudbaler Krupe. Njih dvojica nekada su bili i cimeri – navode Nezavisne. Navodno, u međusobnom obračunu povređena su oba mladića i lekari su pomoć ukazivali i Čelaru i Čudiću.

– Nije poznato šta je bio okidač da se, inače, dobri drugovi, fizički sukobe niti da li su te noći bili pod dejstvom alkohola. Deblji kraj izvukao je Čudić koji je zadobio povrede nožem na više mesta, odnosno po vratu i lopatici. Te povrede nisu opasne po život i nakon lekarskog zbrinjavanja, pušten je na kućno lečenje – otkrili su izvori ovog portala. Međutim, povređeni fudbaler nije želeo da daje nikakve izjave, samo im je kratko rekao: „Ja sam dobro“.

Prema nezvaničnim informacijama, fudbaleri su se upoznali u Beogradu i postali dobri drugari. Čelar je, navodno, čak živeo neko vreme kod Čudića, dok je igrao u Banjaluci. Nedavno je, navodno, raskinuo ugovor sa fudbalskim klubom.

Važi za mirnog momka

– Čelar je važio za mirnog fudbalera, koji je nakon kraće igre za Krupu odlučio da se vrati u Srbiju. Nikada ni ton nije povisio, potpuno je nejasno šta se dogodilo i zbog čega su nasrnuli jedan na drugog. Teško je poverovati da je do toga mogao da ih dovede sukob zbog video-igrice. Posle svega što se dogodilo, izašli su iz bolnice i ostali u korektnim odnosima – otkrio je njihov sagovornik.

O svemu što se dogodilo, obavešten je dežurni sudija Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o krivičnom delu pokušaj ubistva i da će se nakon kompletiranja predmeta dostaviti izveštaj o počinjenom krivičnom delu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare