DETALJI PROSLAVE KRSNE SLAVE ĐOKOVIĆA! Novak se veselio za Aranđelovdan u kući na jezeru od 1.200 kvadrata, opleo kolce s majkom 

Novak Đoković proslavio je Aranđelovdan u kući na Pavlovačkom jezeru u Sremu! Posle trijumfa na Završnom turniru u Torinu, naš as stigao je u Srbiju kako bi u ponedeljak sa porodicom obeležio krsnu slavu Svetog Arhangela Mihaila.

Domaćini su ugostili prijatelje i familiju u vili od 1.200 kvadrata, izgrađenoj na placu koji je Novak kupio 2017. godine na nagovor oca Srđana. Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije i snimci sa slavlja, na kojima se vidi da su Đokovići za goste pripremili bogatu trpezu, a da je Srđan sve redom ponudio slavskim kolačem.

Najbolji srpski teniser bio je posebno veseo, pa je sa suprugom Jelenom celo veče đuskao. Njih dvoje su se najviše veselili uz hit Miroslava Ilića „Luckasta si ti“. I njihova deca, sin Stefan (8) i ćerka Tara (5), igrala su uz muziku i bila lepo raspoložena. Nole je oduševio prisutne kada je „opleo“ kolce sa majkom Dijanom.

Međutim, tek kad se mikrofona latila Ana Bekuta i zapevala hitove „Zavoleh te“ i „Treba vremena“, svi su skočili na noge. Noletovi roditelji Srđan i Dijana igrali su zajedno sa snajkom Saškom Veselinov, ženom njihovog najmlađeg sina Đorđa. Bekuta je razgalila goste, pa su je častili dobrim bakšišom, a bili su galantni i prema harmonikašu koji je svirao kod Đokovića na slavi.

Posebnu čast porodici Đoković ukazao je patrijarh srpski Porfirije, koji je prisustvovao slavlju i sedeo sa njima za stolom. Kada je stigao, pevačica Tijana Rajković izvela je pesmu „Jedna zemlja, jedan tim“, dok je Novakova porodica pevala s njom uglas. Među gostima se našla i Vesna de Vinča, vlasnica kompanije „Mis Ju“. Ona je na Instagramu objavljivala snimke i fotografije sa slave.

„Aranđelovdan, slava porodice Đoković. Bila mi je čast“, napisala je Vesna.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare