NE MOGU DA ZABRANIM NEKOME DA IMA EMOCIJE Aleksandra na meti kritika zbog odnosa sa Zvezdanom, a OVO se nikako neće dopasti DEJANU

Već neko vreme se spekuliše da između Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnićpostoji nešto više od prijateljstva, a sada je zadrugarka jasno dala do znanja da ne namerava da prestane sa druženjem sa cimerom sa kojim je povezuju.

Naime, novi vođa Miljana Popović pokušala je da da savet Aleks, kako ne bi došla u iskušenje da prevari dečka Dejana Dragojevića, prošlogodišnjeg pobednika „Zadruge“.

– Osoba koja se potpomaže pomagalima, a ne svojim nogama, tu je na osnovu tuđe slave i uspeha, Aleksandra. Verujem da je zljubljena u svog dečka, i zaista ti želim da sačuvaš svoju ljubav i da ti se ništa ne desi. Nemoj da ispada da daješ neki povod, da se igraš sa vatrom. Čula sam da si rekla Milici da hoćeš da napraviš problem i haos jer ti je dosadno – rekla je Miljana.

– Ja sam to i rekla – rekla je Aleks.

– Bolje neka ti bude malo dosadno za promenu, mali budžet – rekla je Miljana.

– Aludira se da sam na ivici prevare. Ja ne mogu nikome da zabranim da gaji osećanja prema meni, nisam dala nikakav povod. Neću biti smorena zbog ovakvih komentara, shvatam svoju težinu ovde. Još više ću da se družim – rekla je Aleks.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare