MARIJA KULIĆ KROZ SUZE POSLALA GOCI TRŽAN PORUKU: Posle upoznavanja Ivana sa sinom, od pevačice traži samo JEDNO

Marija Kulić je priznala da je rasla bez svog oca, kao i da joj je bio veoma emotivan susret Ivana Marinkovića i njegovog sina, kao i da bi volela da Goca Tržan pomiri ćerku sa Ivanom.

– Rasla sam bez oca, moj otac nije živeo sa nama, a dok sam bila mala bila sam ga željna. Mnogo sam osetljiva na tu temu, setim se kada ga doziva. Volela bi da ga nekada uzme Ivan iz vrtića, da vide i druga deca da on ima tatu. Poručujem svima to i napolju, da kada su deca u pitanju nema inata. Mogu da kažem da sam oduševljena što se juče ono desilo, kao da su svakodnevno zajedno.Emotivno mi je bilo kada ga je pitao da mu kupi farmu i kapiju – rekla je Marija.

– U svađama, da bi ga povredila. Ako bude ovako drago mi je, i drago mi je zbog toga što više ne pije, jer alkohol uzima pod svoje. Ne znam da li je pametno da se svakodnevno druže, posle kada odemo tražiće ga. Ivan nije čovek balavac, on zna šta je dete, sa normalnim čovekom imamo “posla“. Volela bi da i Goca pomiri ćerku sa Ivanom. Deca nisu kriva koja se rode, ni prvo ni drugo. Treba i brat i sestra da se upoznaju, greota je da se ne znaju. Sad ga gledam drugačije, do juče sam ga videla kao provokatora – rekla je Marija.

– Puno mi je srce, neću da pričam. Presrećna sam, htela sam da kažem da su verovatno i moje ćerke srećne – kazala je Marija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare