ZVEZDU GRANDA KRSTIO ZORAN MARJANOVIĆ Martin odrastao u NJIHOVOJ KUĆI, evo šta ga je naučila pokojna Jelena, sad ga porede s njim

Martina Ajdarevića bio je u „Zvezdama Granda“ dva puta, pre četiri godine, ali i pošle kada je uz pomoć mentorke Marije Šerifović stigao do samog finala.

U Zvezdama Granda dosao si do samog finala. Da li se tvoj život promenio i u kom smislu nakon takmičenja?

– Jeste u smislu da više nastupam, da više ljudi zna za mene. Drago mi je da biraju kvalitet i dobru muziku.

Kako je izgledao tvoj početak?

– Moj početak bio je jako stresan, u to vreme, davne 2013. godine, imao sam prvi javni nastup i to na Marakani, kao gost na koncertu Ace Lukasa.

Smeta li ti kada te porede sa Adilom?

– Ne, naravno da mi ne smeta. Adil je pre svega jedan veliki umetnik.

Imaš li poroke? Pošto je poznato da muzičare bije glas da bez toga ne mogu da funkcionišu:

– Ako misliš da su čaša, dve, tri… porok, onda imam (smeh).

Podsetimo, Iako je nedavno pokušao da sakrije od javnosti da se rastao sa nevenčanom suprugom Emilijom, sa kojom je bio u vanbračnoj zajednici šest godina i dobio dvoje dece, detalji privatnog života pevača Martina Ajdarevića, učesnika muzičkog talent šou-programa „Zvezde Granda“, postali su javni budući da je ona sve objavila putem društvenih mreža.

Mnoge zanima i u kakvom su odnosu bivši partneri, s obzirom na to da je javnosti poznato da mu je ona bila velika podrška tokom takmičenja.

– U pravu ste, podržavala me je iz kruga u krug, bila je tu. Ali samo ona i ja znamo šta se dešavalo pred sam izlazak na scenu – zagonetno odgovara pevač u usponu.

Kakav je tvoj privatni status trenutno? Da li devojke sada više prilaze?

Oženjen sam, a k’o momak živim. Da, prilaze mi devojke ali isključivo zbog toga što vole ono što radim.

Kako si sačuvao decu od patnje zbog toga što mama i tata više nisu zajedno?

– Što se dece tiče, i dalje smo u sudskom procesu. O tome ćemo tek pričati kada dođe vreme.

Zoran Marjanović godinama nakon ubistva svoje supruge nije zalazio u muzičke vode. Zašto je napravio izuzetak kada si ti u pitanju? U kakvom si odnosu sa njegovom porodicom?

– Pre svega, Zoran Marjanović je neko ko je krstio mene i moju porodicu. Pesma koju mi je radio „Kad zvona zvone“ je trebalo da bude izbačena još davne 2013. godine. Međutim, ja sam insistirao da tu pesmu izbacimo kasnije, odnosno sada. Sa njegovom porodicom sam u jako dobrim odnosima.

Da li si poznavao pokojnu Jelenu Marjanović ili ste možda nekada sarađivali?

– Poznavao sam i Jelenu, išao sam kod njih na časove pevanja, bukvalno sam odrastao u toj kući. Sve što sada znam i kao ličnost i kao umetnik, je njihova zasluga. Pevao sam prateće vokale i demo snimke za svaku pesmu koja je izašla iz njihovog studija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare